GianniInfantino
Üye
Ben sıfırlamadım, o yüzden güncelleme ve taşıma işlemleri biraz uzun sürdü ama beklememe değdi.
Herşey yerli yerinde duruyor.
Ama Cortana akıyorAynen bende şimdi sıfırladım pişmanım.

Ben sıfırlamadım, o yüzden güncelleme ve taşıma işlemleri biraz uzun sürdü ama beklememe değdi.
Herşey yerli yerinde duruyor.
Ama Cortana akıyorAynen bende şimdi sıfırladım pişmanım.

bunu yapınca telefon ingilizce oluyor.
Yoo ben hafıza kartına kuruyorum sorun yok ?class 10 hafıza kartı olmayanlar uygulama kurarken dikkat edin. Hafıza kartına kurabilir ve kurduğunda acayip bi kasma oluyo yeni uygulamaları telefona yönlendirin.
Pil tasarrufunda arka plan uygulamaları var arkadaşlar lütfen ilk 1. sayfayı alt tarafı okuyun.Şuan iki tane kötü yanı var. Biri, arka plan uygulamaları yok. Diğeri mesajlarda aynı anda Facebook mesajlarını kaldırmışlar. Bu çok kötü oldu.
kimin çalışıyor ki ?benim mağaza çalışmıyo
Valla bende whatsapp bile kastı nasıl bi adi hafıza kartıysaYoo ben hafıza kartına kuruyorum sorun yok ?
Pil tasarrufunda arka plan uygulamaları var arkadaşlar lütfen ilk 1. sayfayı alt tarafı okuyun.

Class kaç benim 2 8gb yarın 16 gb alcam ama kasma yok telefon ilk açıldığında kasıyor ama.Valla bende whatsapp bile kastı nasıl bi adi hafıza kartıysa![]()
Bende bazen wifi açıp kapatırken ayarlara gitmiyor.
Yani direk açılıp kapanıyor.
Sizde de öyle değil mi?
50 ve üzeri yeterli.Arkadaşlar güncelleme için yüzde kaç şarjımız olması lazım
app studio yavaşta olsa çalışıyoMağaza Ve Appstudio Sorununu Ana Sayfaya Not Ettim.
Neyi kastettiğinizi anlıyorum da, en başta Cortana'yı çalıştırmak için sistem dilinin İng. yapılması gerektiğini söyleyenlere "bu dediğini yaparsak telefon dili ing menü türkçe olmayacak biraz ing bilmeyenler için karışık" dediniz. Ben de "sistem dilini bile ing. kullanamayanların zaten şu an Cortana ile işi olmaz" diye yanıtlamak istedim. Yanlış anladım ya da anlaşıldıysam özür.İNgilizce tabikide ama wp8.1 gibi abd yapmak gerekmiyor onu kastettim![]()
Ama giriş yapılamıyor deniyorum.app studio yavaşta olsa çalışıyo
50 ve üzeri yeterli.