Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

siyahsancak

siyahsancak

Üye
Allah aşkına biri cortena için bana yardım etsin

Rainesto

Rainesto

Üye
Müzik-resim-video çogalması düzelmiş

muratkara21

muratkara21

Üye
telefonun sağ alt köşesindeki arama tuşuna bas veya basılı tut

enessrsy

enessrsy

Üye
Allah aşkına biri cortena için bana yardım etsin

Ayarlardan telefon dili seçeneklerine girince üstte Türkçe altta ingilizce yazar ingilizceye basılı tutup üste al kapanıp açılacak o zaman çalışır ama telefon dili hep ingilizce olmak zorunda

Fizan'dan gönderildi.

skynet

Üye
Bölge ayarını Amerika, Bölgesel Biçimi de İngilizce (Amerika) yaptıktan sonra telefonu baştan başlatmak ve ardından dil bölümünden İngilizceye basılı tutup yukarı taşımak. Telefonu tekrar yeniden kapatıp açtığınızda telefon İngilizce olacak ve Cortana’yı uygulamalarınızın arasında bulabileceksiniz.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
arkadaşlar herşeyi İngilizce olarak yaptım ama kortena yok halen yardım edin

Dili ingilizce yap yeniden başlat.
Açılınca bölgeyi ingilizce yap, tekrar yeniden başlat.
Açıldığında uygulamalar arasında Cortana'yı göreceksin.

mikado45

Üye
beyler gaza gelip indirdim 497 mb boş alan lazım dedi telefonu sıfırladım bu seferde mağazaya bağlanmadığı için ne black güncelleyebiliyorum ne de previewi yükleyebiliyorum :( en geç ne zaman açılır ki bu mağaza ?

YkPkY

YkPkY

Üye
  • Beğen
Tepkiler: zaakaan ve Tacettinn
enessrsy

enessrsy

Üye
Müzik çalarda bir önceki ve sonraki şarkıyı gösteriyordu artık göstermiyor ve kaydırarak şarkı değişmiyor. Yazım yanlışı olan yere imleci getirme şekli değişmiş önceden basılı tutunca sarı bir şey geliyordu artık yok.

Fizan'dan gönderildi.

Rainesto

Rainesto

Üye
menü vs.den ana ekrana dönünce bazen uygulamaların logoları gözükmüyor kutucuklar var

skynet

Üye
Müzik çaları bir adam edemediler =/

kburak94

Üye
Geliyor bütün bildirimler orada görünmese bile

Fizan'dan gönderildi.
whatsapp olsun facebook twitter olsun yok seslerini de değiştiremiyorum sadece o dediğim 4ü var. telefonu sıfırlasam düzelir mi acaba ?

Lobin12

Lobin12

Üye
ben wifi'yi kapatmadığım için sorun olmaz ayarlara göndermesi

skynet

Üye
menü vs.den ana ekrana dönünce bazen uygulamaların logoları gözükmüyor kutucuklar var
Bazende renkler geriden geliyor demi :) O bende de olmuştu ama sıfırladıktan sonra normale döndü :D

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
ykd96

ykd96

Üye
beyler gaza gelip indirdim 497 mb boş alan lazım dedi telefonu sıfırladım bu seferde mağazaya bağlanmadığı için ne black güncelleyebiliyorum ne de previewi yükleyebiliyorum :( en geç ne zaman açılır ki bu mağaza ?
ayarlardan telefonumu bul a gir açık yap daha sonra pcden mağazaya gir preview for developers uygulamasını telefona göndert 10 sn falan sonra uygulamaların arasında görürsün :) bende sıfırladım teli o şekilde yükledim şuan %87 :D

Üst Alt