Proxynin kapalı olduğundan emin olmalısınArkadaşlar bana önerebileceğiniz birşey var mı . Hala indiremiyorum . 801882cb diye bir uyarı geliyor .
İNgilizce tabikide ama wp8.1 gibi abd yapmak gerekmiyor onu kastettimSiri'yi Türkçe mi kullanıyorsun? Sorduğun sorular falan?

hanım kızımıza uzunca bişe söylemişin sanırım söylediklerini anlayamamış mı kalibrasyonu mu ne bozulmuş kapa açLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Cortana'da böyle bir hata alıyorum, var mı çözüm?

Arkadaşlar çift tıklama açma kapama geldi mi ?
Arkadaşlar mağazaya giremiyorum biri yardımcı olsun hata veriyor (güncelleme yaptıktan sonra )
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
serverlar çöktü düzelmesini bekleyeceksin.Bağlantı sorununuz olabilir diyor internete girişte sorun yok sadece güncellemeyi indirmiyor . %78 de iptal oldu bi daha da başlamıyor indirmeye .
hocam ilk mesaha ve konu baslıgına su mağaza olayını yazıver ikidebir sormasınlarGüzel kardeşim mağaza çöktü.
Şu an kimse bir şey indiremiyor.
Mağazada görünmüyordu güncelleme sistemler çökmeden açıkken baktım Ben.Açma zaten çoğu modelde vardı da, kapama gelmemiş.
Belki de Nokia'nın sistem güncellemelerini yapmak gerekiyordur.
Ancak mağazadan duman çıktığı için şu an hiçbir şey yüklenemiyor ve güncellenemiyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Cortana'da böyle bir hata alıyorum, var mı çözüm?
ARKA PLAN'daki Uygulamaları kapatmak içinşu arka plan görevlerini nasıl yapacağımız hakkında bilgisi olan?