Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

giray38

giray38

Üye
Şimdi yukardan çekerek indirdiğimiz bildirim merkezinde wifiye falan tıkladıgınızda direk açmıyor mu ? ayarlara mı yonlendiriyor? En çok korktugum sey buydu
Soruma biri cevap verse ya çok merak ettim ? Şimdi yukleyim mi ben yoksa su sıkıntıların bıtmesını mı bekleyım ?

trecool

trecool

Üye
En cok istedigim seylerden biri de sarj tamamlaninca bir uyari gelmesi insallah vardir boyle bi yenilik

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. (lm525)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Soruma biri cevap verse ya çok merak ettim ? Şimdi yukleyim mi ben yoksa su sıkıntıların bıtmesını mı bekleyım ?

Direk açıp kapatıyor, sıkıntı yok.
Ama sadece wifi'de ayarlara gidiyor bazen :hmmm

karasimsek_1992

Üye
Şimdi yukardan çekerek indirdiğimiz bildirim merkezinde wifiye falan tıkladıgınızda direk açmıyor mu ? ayarlara mı yonlendiriyor? En çok korktugum sey buydu

Valla bende direk açtı arkadaşım söylenenler gibi sıkıntılar bende olmadı

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

enessrsy

enessrsy

Üye

Evet ayarlara yönlendiriyor bende, direkt açıp kapattığını söyleyenler de var bilemedim şimdi tam. 10 kez denedim her seferinde ayalarlara yönlendirdi.

giray38

giray38

Üye
  • Beğen
Tepkiler: emz

Vandera

Üye
arkadaşlar mobil verinin kısayolu gelmedimi?

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Arkadaşlar bana önerebileceğiniz birşey var mı . Hala indiremiyorum . 801882cb diye bir uyarı geliyor .

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
bence beklediğimize hiç değmedi

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi

alaca61

Üye
Appstudio nasıl. Alınacak

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Beyler 1320 ye yükledim mükemmel bir şey aşık oldum telefonuma. Bakalım tam durumu geldin onuda yükleyelim.. .

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Microsofttan bak bakalım ne koduymuş sistemler hala çökük durumda.

Bağlantı sorununuz olabilir diyor internete girişte sorun yok sadece güncellemeyi indirmiyor . %78 de iptal oldu bi daha da başlamıyor indirmeye .

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Peki şimdi yukleyım mı ben yoksa şu mobıl veri sıkıntısının falan bitmesini mi bekleyim ?

Yüklemek size bir şey kaybettirmez.
Zaten sonradan gelen final sürümü de alacaksınız her halükarda.

• Beğen
Tepkiler: emz
TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
leeshore

leeshore

Üye
@bulutsuzgece bana yüklemek bişey kaybettirdi. O da mobil veri :(

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Arkadaşlar bana önerebileceğiniz birşey var mı . Hala indiremiyorum . 801882cb diye bir uyarı geliyor .
aynı hata bende de var konum amerika olarak ayarlıydı şimdi türkiye yapıp tekrar deniyorum

Üst Alt