Dejavuex Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Bence hiç gerek yok. Ama ben uğraşmak istiyorum diyorsan orasına karışmam. Genişletmek için tıkla ... Gereksiz dosyaları silebilicek miyiz artık ona göre devam edeyim ?
OttomaN TigeR' Alıntı: Bence hiç gerek yok. Ama ben uğraşmak istiyorum diyorsan orasına karışmam. Genişletmek için tıkla ... Gereksiz dosyaları silebilicek miyiz artık ona göre devam edeyim ?
zapman Üye kimbilir_01' Alıntı: buraya bi bak kardeşim; Püf Noktası - WP8.1 Geliştirici Ön İzleme Sürümü Özellikler ve Yükleme - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... baktım ama yapamadım Developer account bu ücret istiyor bide program indirmem gerekiyormuş bilgisayara program 2gb.benmi yanlış yaptım yardım lütfen
kimbilir_01' Alıntı: buraya bi bak kardeşim; Püf Noktası - WP8.1 Geliştirici Ön İzleme Sürümü Özellikler ve Yükleme - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... baktım ama yapamadım Developer account bu ücret istiyor bide program indirmem gerekiyormuş bilgisayara program 2gb.benmi yanlış yaptım yardım lütfen
Burakkkk250 Üye TheLastWarrior' Alıntı: birşey sorucam wp'de oyunları ve uygulamaları sd carta kurabiliyormusun? Genişletmek için tıkla ... Hep söylemek istemişimdir, artık EVEEEEEEEEEET
TheLastWarrior' Alıntı: birşey sorucam wp'de oyunları ve uygulamaları sd carta kurabiliyormusun? Genişletmek için tıkla ... Hep söylemek istemişimdir, artık EVEEEEEEEEEET
kimbilir_01 Üye 154 kişi olduk wp de yusuflord34' Alıntı: yani şuanda nasıl yüklüyorsam finali geldiğinde de aynı şekilde yükleyebilirim demek mi olur bu ? Genişletmek için tıkla ... kesinlikle evet
154 kişi olduk wp de yusuflord34' Alıntı: yani şuanda nasıl yüklüyorsam finali geldiğinde de aynı şekilde yükleyebilirim demek mi olur bu ? Genişletmek için tıkla ... kesinlikle evet
TheLastWarrior Üye Burakkkk250' Alıntı: Hep söylemek istemişimdir, artık EVEEEEEEEEEET Genişletmek için tıkla ... o zaman askerden geldikten sonra bi lumia alma zamanı geldi
Burakkkk250' Alıntı: Hep söylemek istemişimdir, artık EVEEEEEEEEEET Genişletmek için tıkla ... o zaman askerden geldikten sonra bi lumia alma zamanı geldi
Rıza Soylu Üye Sizde cortana var mı? HalfEvil333' Alıntı: Evde cortana show yapiyorum :-) Genişletmek için tıkla ...
Sizde cortana var mı? HalfEvil333' Alıntı: Evde cortana show yapiyorum :-) Genişletmek için tıkla ...
kimbilir_01 Üye zapman' Alıntı: yardımın için tşk. ama Developer account programı ücretli görünüyor bir program indirmem isteniyor 2gb. nasıl yapıcaz Genişletmek için tıkla ... ücret yok kardeş teline uygulamayı indirdin mi? indirdikten sonra telden devam et pc den değil
zapman' Alıntı: yardımın için tşk. ama Developer account programı ücretli görünüyor bir program indirmem isteniyor 2gb. nasıl yapıcaz Genişletmek için tıkla ... ücret yok kardeş teline uygulamayı indirdin mi? indirdikten sonra telden devam et pc den değil
OttomaN TigeR Üye Dejavuex' Alıntı: Gereksiz dosyaları silebilicek miyiz artık ona göre devam edeyim ? Genişletmek için tıkla ... Emin değilim.
Dejavuex' Alıntı: Gereksiz dosyaları silebilicek miyiz artık ona göre devam edeyim ? Genişletmek için tıkla ... Emin değilim.
kimbilir_01 Üye cesurpolis61' Alıntı: ilk güncellemeden sonra yine varmı yoksa bir kez yeterlimi oluyor Genişletmek için tıkla ... ilk i ön hazırlık diyelim bitane de büyük var 368 mb sanırım
cesurpolis61' Alıntı: ilk güncellemeden sonra yine varmı yoksa bir kez yeterlimi oluyor Genişletmek için tıkla ... ilk i ön hazırlık diyelim bitane de büyük var 368 mb sanırım
kesasd Üye Cortana geyik yapmak için pek uygun değil S Voice bu konuda iyiydi. Ama bu yönde geliştirmeler olursa hoş olur gibi MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Cortana geyik yapmak için pek uygun değil S Voice bu konuda iyiydi. Ama bu yönde geliştirmeler olursa hoş olur gibi MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
bulutsuzgece Üye Sosyete16' Alıntı: cortanayı nasıl aktif ediyoduk heycandan unuttum Genişletmek için tıkla ... İpucu - Windows Phone 8.1'de Cortana'yı Aktif Etme(video) - MaxiCep
Sosyete16' Alıntı: cortanayı nasıl aktif ediyoduk heycandan unuttum Genişletmek için tıkla ... İpucu - Windows Phone 8.1'de Cortana'yı Aktif Etme(video) - MaxiCep