KenanK
Üye
abi dil ve bolge ayrılmış tarayıcı dılı yok birisi nasıl yapuıldını burdan yazarsa iyi olur
bölgeyi abd yap, dilide ingilizce (amerikan) yap geliyor.
abi dil ve bolge ayrılmış tarayıcı dılı yok birisi nasıl yapuıldını burdan yazarsa iyi olur
Aynen ufak takılmalar yaşıyorum bende![]()
bilgisayara bağlayınca silinmiyormudiğer klasörü şimdiden 590 MB ve telefondan yada bilgisayardan silemiyorz !!!!!!!!!!!!!! of ms ya![]()
Takılma bazen yaşanıyor.Takılma yaşayan hangi cihazlar ?
Kur bir büyük oyun biraz oyna da görelim nasıl oynanıyor.Sd karta oyun kurulmucak class 10 lazım diyen şahıs kimdiş ?
Ben 620'de özelliklede uygulamaların menüsünde ara takılma yaşıyorum ama şimdi sıfırlayacam teli bakalım düzelecek miTakılma yaşayan hangi cihazlar ?

Abi nasıl yapacam bir yardımcı olCihaz optimizasyonu olmadığı için farklı cihazlarda farklı sorunlar olabilir.
aapp studio hesabı alamıyorum hata veriyor ??
Asphalt 8 Yeterlimidir Bayım ?Kur bir büyük oyun biraz oyna da görelim nasıl oynanıyor.
telefonu sıfırlayınca güncellemeyi tekrar yüklememiz gerekmiyormuBen 620'de özelliklede uygulamaların menüsünde ara takılma yaşıyorum ama şimdi sıfırlayacam teli bakalım düzelecek mi![]()
Ne yapcan ?Abi nasıl yapacam bir yardımcı ol
Appstudio hesabını aldıysa Preview For Developers uygulamasını yükledikten sonra aktifleştirmek ve güncelleme kontrolü yap yap.tabi şu anda herjikes yığıldı oraya da hesap almada sorun olabilir vAbi nasıl yapacam bir yardımcı ol
Hayır gerekmez.telefonu sıfırlayınca güncellemeyi tekrar yüklememiz gerekmiyormu