Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

sekajmer

sekajmer

Üye
İyi ki Lumia Almışım !!!!! !!!!
Tek kelime ile mükemmel bir sistem yapmış
Teşekkürler Microsoft

dakamon

dakamon

Üye
Ya böyle demeyin ben güncelleyemediiim neden gelmedi nedeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

telefonda ki preview olayını eksiksiksiz yaptığına inanıyorsan telefona Bi soft reset at Bi daha dene

Tost Makinası ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Serhan

Serhan

Üye
Nasıl yükelyeceğiiiiiiiiiiiiiiiiim :( :( :( Gelmedi bana :(

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler Microsoft .:D. .:D.

Serhan

Serhan

Üye
telefonda ki preview olayını eksiksiksiz yaptığına inanıyorsan telefona Bi soft reset at Bi daha dene

Tost Makinası ile gönderildi.
Eksiksiz ? Kardeş sana zahmet anlatabilirmisin :(

yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
geçenlerde buna joe cevap vermiş ve final i alabilecek demişti pdu (preview developer update) yükleyenler demişti ;)
yani şuanda nasıl yüklüyorsam finali geldiğinde de aynı şekilde yükleyebilirim demek mi olur bu ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Nasıl yükelyeceğiiiiiiiiiiiiiiiiim :( :( :( Gelmedi bana :(

Preview for developers uygulamasını yükledikten sonra çalıştır ve onay vermek suretiyle ilerleyerek kabul işlemlerini tamamla.
Ardından da "Ayarlar>Telefon güncellemesi" kısmına gidip güncellemeleri kontrol et.

• Beğen
Tepkiler: Serhan

Bar_Fedaisi

Üye
İlk uyumsuz uygulamam hayırlı olsun.
WP8 de kullandığım "Lock Screen" isimli uygulama, WP8.1 de çalışmıyor. Yakında güncelleme alır muhtemelen.
Telefon HTC 8X

evensan

Üye
veri taşıma adım 13

SLH.55

SLH.55

Üye
Abi çok iyi yaaaa

KenanK

KenanK

Üye
Yeni Kilit ekranı ve Cortana yok sistemde.

skynet

Üye
Abi hala müzik çalar aynı yaa :( Şu player'a kapatma seçeneği koymak çokmu zor ya

csll

csll

Üye
beyler telefon şarjda güncellerken aşırı ısınıyor

Sosyete16

Üye
arkadaşlar bende twitter hesabı olmadığından yapamıyorum ingilizce bilen arkadaşlar maxicep üyeleri adına twitter dan joe'ye teşekkür twettleri yağdırın seni seviyoruz diyin iyi ki varsın diyin şu adama ya helal olsun yüzümüzü güldürdü be

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Eveeet bitti sonunda artık bende 8.1 liyim :biggrin:

Üst Alt