Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
dayanamadım yüklemeye karar verdim aklımda bi soru var bu önizleme sürümü final sürümü geldiğinde güncellemesi nasıl olcak bi sorun olmaz değil mi ?

alical33

alical33

Üye
beyler 5s le 1520 takas etmek isteyen varsa hemen görüşelim :tebessüm:

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
oguz yasar

oguz yasar

Üye
Lumia 1320 veriler taşınıyor adım 14/19 az kaldı az :D

sefaturut

Üye
Vayy be windows logosu değişmiş pc deki gibi olmuş ve bana diyoki beklediğinize değecek :D

alaca61

Üye
hala gelmedi ander galası güncelleme

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
en kucuk kutucuk biraz kotu 920de ve arka plana resım gelmesı aptallık olmus kutuların rengınden dolayı berabt umarıom bı ayarı vardır

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
dayanamadım yüklemeye karar verdim aklımda bi soru var bu önizleme sürümü final sürümü geldiğinde güncellemesi nasıl olcak bi sorun olmaz değil mi ?
geçenlerde buna joe cevap vermiş ve final i alabilecek demişti pdu (preview developer update) yükleyenler demişti ;)

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Ssler güncellendi!

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
bende wındows tuşları tıtresımı kapama yok yaw nerden yapıoduk dokundand deılmı

sefaturut

Üye
Beyler lumia 1320 de logolar saatler çok küçülmüş :D Büyük ekran kullandığımı şimdi anlamaya başladım :D

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
bende wındows tuşları tıtresımı kapama yok yaw nerden yapıoduk dokundand deılmı
önce sistemi uyguılamarını sysapp ile güncelle kapa aç gelir kardeşim ;) sysapp yi de mağazaya yaz bulursun

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
:biggrin:

evensan

Üye
yarısı doldu çarkların hadi hayırlısı :D

Serhan

Serhan

Üye
Bana gelmediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :( :( :(

KenanK

KenanK

Üye
cortana yok yüklü olarak.

ErenMSC

Üye
daha gelmedimi bu güncelleme :ehe

ve geldi :ehe

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
işte onuda yaptım dokunda yazıor altında wındows tuşları ayarlardan yok bıdaha bakyıım neyse ben 30 45dk telle uğraşıyım yafff : ) toplanda 20dk surmedı ınıp kurması 920 sankı başka yaa: )

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Süper veriler taşınıyorrr. Bir de güncellemeden önce sıfırlandım cillop gibi oldu telefon tavsiye ederim.

Üst Alt