Maalesef bu hata ile hiç karşılaşmadım, tam ekran videoda da sıkıntı olmadı.Bu hata web üzerinden izlemelerde oluyorsa, nasıl tam ekran olmuş o video ? Tam ekrana geçmeme gibi bir sorun var bilindiği üzere.
İleri al videoyuMaalesef bu hata ile hiç karşılaşmadım, tam ekran videoda da sıkıntı olmadı.
Site ya da video verirsen bakarım.İleri al videoyu
Hocam bende hala aynı. Bütün ümitlerim Nokia Cyan'a.Arkadaşlar;
Bilmem fark ettiniz mi ama WP8,1 pre. ile fotoğraf çekimlerinde çok fark oldu. fotoğraflar çok net çıkıyor.
Site ya da video verirsen bakarım.
İkisinde de yükleme gecikmesinden başka bir durum olmadı, ileri geri aldım sıkıntı yok bende.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Wifi'ye tıkla
Decode error
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evet,Twitter'a erişilebiliyor.Fabrika ayarlarına mı sıfırlasam çözüm önerisi olanFabrika ayarlarına sıfırladım düzeldiTwittera girebiliyormusunuz
Fabrika ayarlarına mı sıfırlasam çözüm önerisi olanFabrika ayarlarına sıfırladım düzeldiTwittera girebiliyormusunuz

Wifi'ye tıkla
Decode error
İnternet bağlantındaki anlık yavaşlamadan olmasın sorunlar ? Bende de video açınca hata verdiği oldu, ya da açtıktan sonra sekmeye geri dönünce de oldu. Ancak hata metnini hatırlayamadım.Fabrika ayarlarına mı sıfırlasam çözüm önerisi olanFabrika ayarlarına sıfırladım düzeldiTwittera girebiliyormusunuz
Arkadaşlar Lumia 820 ilk yüklediğim zaman belirtmiştim stabillik azaldı diye. Kamera uygulaması mesela telefonun kendi hafızasında açmak için 3-5 sn bekliyor. Hafıza kartına attığım uygulamaları da telefon uygulamaları da aynı şekilde. Tapatalk açıyorum sıkıntılı, WhatsApp açıyorum geç açılıyor. 8.1 güncellemesinden önce böyle değildi. Şarj ilk başlarda gayet iyiydi sonradan performansı düştü.
Şimdiye kadar öyle oldu amberda da aynısı olmuştu sonra tam sürümde sıkıntıları gitmişti black te de bunu gördük. Umarım olmaz bir skıntı Cyan da daUmarım dediğiniz gibi olur.