Bu bilgiyi de nerede okuduğunu akrarır mısın
Tofaş Doğan Bluetooth Stack ile gönderildi

joe belfiore nin twitinden
Tost Makinası ile gönderildi.

Nerde kaldı bu güncellemeYüklicem artık 8.1i

Cumaya gitmişler döneceklerbugün yani 25 nisan'da nokia tamamen microsoft'un eline geçiyor..adamlar gider ayak sistemi kapatıp mı teslim ettiler nedirhiçbir tile çalışmıyor şu an, hava durumu da güncellemiyor.

One Drive'ın gece aldığı güncelleme sanırım bu haberi doğruluyorSatya nadalle mobil ve bulut ilk onceliğimiz olacak demiş. Hadi hayırlısı bizim için iyiye işaret bu. Umarım sağlam geliştirmeler sürekli sık sık gelir.

One Drive'ın gece aldığı güncelleme sanırım bu haberi doğruluyor![]()
bu arada L930 fiyatı 600 Avro olarak açıklanmış Almanyada
Arkadaşlar selam,
Ben lumia 1320 cihazı 8.1 e güncelledim, sonrasında hediye kart olayını yaptım ve ücretli bazı uygulamaları aldım.
Şarjın az gitmesi nedeniyle tekrar 8.0 a dönüş yaptım. Bu esnada cihaz yedekler geri yüklensin mi sorusuna evet dedim ve tüm uygulamalar geri yüklendi, fakat ücretli uygulamalarım demo olarak yüklendi.
Bende sorun TR bölge ve dil ayarlarından olabilir diye (hediye kart için bölge dil ayarlarını U.K yapmıştım) tekrar U.K yaptım sıfırladım cihazı, yine tüm uygulamalar eksiksiz yüklendi ve yine ücretli uygulamalarım demo yüklendi.
Hep aynı hesabı kullandım, farklı bir hesap kullanmadım.
Şimdi ben aldığım ücretli uygulamaları tekrar mı ücret ödeyip almak zorundayım?

Bence o uygulamaları kaldır, sonrasında ise tekrar UK mağazasından ücretli satın aldığın uygulamaları tekrar yükle.![]()
Teşekkürler, tavsiyenizi uyguladım, ücretli uygulamalarım geri geldii.

Çok soyledin Amerika fiystı 599 dolar vergiler falan da tamam ama 2000 zorAvrupa asya bi kaç kıtada da 599 dolardı yani bizde de 599 doların tr + vergiler toplamı olacaktırO zaman burada net 2000 TL
Arkadaşlar selam,
Ben lumia 1320 cihazı 8.1 e güncelledim, sonrasında hediye kart olayını yaptım ve ücretli bazı uygulamaları aldım.
Şarjın az gitmesi nedeniyle tekrar 8.0 a dönüş yaptım. Bu esnada cihaz yedekler geri yüklensin mi sorusuna evet dedim ve tüm uygulamalar geri yüklendi, fakat ücretli uygulamalarım demo olarak yüklendi.
Bende sorun TR bölge ve dil ayarlarından olabilir diye (hediye kart için bölge dil ayarlarını U.K yapmıştım) tekrar U.K yaptım sıfırladım cihazı, yine tüm uygulamalar eksiksiz yüklendi ve yine ücretli uygulamalarım demo yüklendi.
Hep aynı hesabı kullandım, farklı bir hesap kullanmadım.
Şimdi ben aldığım ücretli uygulamaları tekrar mı ücret ödeyip almak zorundayım?