Akhtoher
Üye
arkadaşlar 8.1'deki internet sorununu çözen var mı ? internete bağlanılmıyor
8.1'deki demeyelim bence, genel bir sorun değil çünkü. Kullananlar bir sıkıntı yaşamıştı sanırım, onunda çözümünü biri açıklamıştı.
arkadaşlar 8.1'deki internet sorununu çözen var mı ? internete bağlanılmıyor
mobilden de wifiden her türlü giriyorum akıllı veri ayarlarını kontrol edin belki engelliyordurarkadaşlar 8.1'deki internet sorununu çözen var mı ? internete bağlanılmıyor
mobilden de wifiden her türlü giriyorum akıllı veri ayarlarını kontrol edin belki engelliyordur
son kez dene birde sağ üste e veya h harfi çıktığı halde girmiyor değil mi, imkanın varsa simi başka tele takıp dene yine olursa telin bazı ayarlarında sorun vardır bu arada hattın turcell ise erişim noktasını kontrol et veya ben sana yazarım yanlış ise,cihazı sıfırlayıp son kez 8.1 denicektim fakat şuan internete bağlanamıyorum 3g'yi açıp kapatıyorum veriyi açıp kapatıyorum ama hala aynı :S
Aslında ben windows'un yerinde olsam, atarım stabil bir ev ekranı şöyle windows tuşuna basınca efektli bir şekilde başlangıc ekranı gelse (Windows 8.1'deki gibi) falan filan tadından yenmezde fakat nerdeee
Arkadaşlar o değilde vpn ayarını nasıl yapıcaz internette araştırma yaptım sonuç bulamadım

Yardımcı olabilicek arkadaş yok mu şimdi ?
İnternete bağlanmayıp şu hatayı alıyorumLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tekrar veriyorum.Bidaha sorulmasın...
Operatör adını siz istediğinizi koyun.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu ayarları uygulayıp etkinleştirin.
O kadar
Çırak ile gönderildi
Denemekten zarar edermisin
Çırak ile gönderildi

Ne için bu ?Tekrar veriyorum.Bidaha sorulmasın...Erişim noktasından,yeni ekleyin yani + ya tıklayın.
Operatör adını siz istediğinizi koyun.
Bu ayarları uygulayıp etkinleştirin.
O kadar
Çırak ile gönderildi