Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Akhtoher

Akhtoher

Üye
arkadaşlar 8.1'deki internet sorununu çözen var mı ? internete bağlanılmıyor

8.1'deki demeyelim bence, genel bir sorun değil çünkü. Kullananlar bir sıkıntı yaşamıştı sanırım, onunda çözümünü biri açıklamıştı.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar 8.1'deki internet sorununu çözen var mı ? internete bağlanılmıyor
mobilden de wifiden her türlü giriyorum akıllı veri ayarlarını kontrol edin belki engelliyordur

Dejavuex

Dejavuex

Üye
mobilden de wifiden her türlü giriyorum akıllı veri ayarlarını kontrol edin belki engelliyordur

cihazı sıfırlayıp son kez 8.1 denicektim fakat şuan internete bağlanamıyorum 3g'yi açıp kapatıyorum veriyi açıp kapatıyorum ama hala aynı :S

zbahadir

Üye
Bazı batarya izleme uygulamaları İnternet erişimini nedensiz yere kesiyor olabilir.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
cihazı sıfırlayıp son kez 8.1 denicektim fakat şuan internete bağlanamıyorum 3g'yi açıp kapatıyorum veriyi açıp kapatıyorum ama hala aynı :S
son kez dene birde sağ üste e veya h harfi çıktığı halde girmiyor değil mi, imkanın varsa simi başka tele takıp dene yine olursa telin bazı ayarlarında sorun vardır bu arada hattın turcell ise erişim noktasını kontrol et veya ben sana yazarım yanlış ise,

Dejavuex

Dejavuex

Üye

arkadaşlar böyle bi sorun var?

ErenMSC

Üye
Aslında ben windows'un yerinde olsam, atarım stabil bir ev ekranı şöyle windows tuşuna basınca efektli bir şekilde başlangıc ekranı gelse (Windows 8.1'deki gibi) falan filan tadından yenmezde fakat nerdeee

dakamon

dakamon

Üye
Aslında ben windows'un yerinde olsam, atarım stabil bir ev ekranı şöyle windows tuşuna basınca efektli bir şekilde başlangıc ekranı gelse (Windows 8.1'deki gibi) falan filan tadından yenmezde fakat nerdeee

Daha öncede bu konuda konuşulmuştu çoğu kimseler w8.1 deki başlat ekranının gelmesini istemedi mobilde mantıklı değil ayrıca şu anki arayız bence mobile çok yakışıyor.

Tost Makinası ile gönderildi.

dakamon

dakamon

Üye
O bende 8 varkende yapıyordu gsm operatorunden kaynaklı sorun olabilir ama wifiye bağlanmıyorsa o başka

Tost Makinası ile gönderildi.

Secret Light

Secret Light

Üye
Arkadaşlar o değilde vpn ayarını nasıl yapıcaz internette araştırma yaptım sonuç bulamadım

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Yardımcı olabilicek arkadaş yok mu şimdi ?

İnternete bağlanmayıp şu hatayı alıyorum

yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
Yardımcı olabilicek arkadaş yok mu şimdi ?

İnternete bağlanmayıp şu hatayı alıyorum

Hiç bir şekilde bu sorunu çözemediysen sıfırla telefonu benim aklıma bu geliyor.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

jdmsaint

jdmsaint

Üye
Whatsapp bildirimleri ben programa girmedikçe mesajlar gelmiyor ?

luckysleven

luckysleven

Üye
bu konu sahibi çocuk yine ceza almış haha : )

YkPkY

YkPkY

Üye
Youtube girmek için;

Tekrar veriyorum.Bidaha sorulmasın...Erişim noktasından,yeni ekleyin yani + ya tıklayın.

Operatör adını siz istediğinizi koyun.

Bu ayarları uygulayıp etkinleştirin.
O kadar

Çırak ile gönderildi

Son düzenleme:
Dejavuex

Dejavuex

Üye
Tekrar veriyorum.Bidaha sorulmasın...

O kadar

Çırak ile gönderildi

benimki vodafone sorun olur mu ?

YkPkY

YkPkY

Üye
Denemekten zarar edermisin

Çırak ile gönderildi

jdmsaint

jdmsaint

Üye
Tekrar veriyorum.Bidaha sorulmasın...Erişim noktasından,yeni ekleyin yani + ya tıklayın.

O kadar

Çırak ile gönderildi
Ne için bu ?

Üst Alt