Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Konu Sahibi
Offf ki s çocuk s km az da CD kol d bunu da da bunu swipe ile salladım atma yaşamadım ama klavye kasması nı maxicep uygulamasında skype ta falan gordum

Tost Makinası ile gönderildi.
What İs This ?

bycoo32

Üye
520de stabil çalışıyor

Whatsappdan umudu kestim şuanda dediğiniz gibi finalde yayınlanır anca

Lumia 925 ile gönderildi

Konu Sahibi
Whatsappdan umudu kestim şuanda dediğiniz gibi finalde yayınlanır anca

Lumia 925 ile gönderildi
Ozaman sürprize hazır olun bir kaç dakika sonra.Akşam çektiğim bir screenshot artık whatsapp beta yeni güncellemesiyle metinler küçültüldü okumak açısından yeni gelicek güncellemede ie11 deki gibi uygulamaya özel seçme ayarı bulunmasını bekliyoruz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Tepkiler: OttomaN TigeR

Şimdi güncelleme yakın mı whatsapp için ?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Herşeyin betasını kullanıyoruz bunu da versinler bunuda kullanalım beta olarak

Konu Sahibi
Mesela BEN Whatsapp Beta Kullanıyorum .. ..

Az önce satır başı videoyu denerken sayfa saçmaladı videoyu açtım kendiliğinden kilit ekranı düştü kaldırdım onu video devam ediyordu sonra kapandı ie bildirimler açık bunlar geri bildirim olarak gidiyor mu yoksa bişe mi yapmam lazım?

Konu Sahibi
Gidiyor herhalde.

ErenMSC

Üye
Microsoft Kameramı iyi yoksa Nokia Cameramı? Bana Nokia camera daha iyi geldi

emz

Üye

Ayrıca bugün beni şok etti klavye. Normalde klavyenin arkası koyu renk duruyor ya beyazlarda yani biraz daha koyu bir ton, ben bir ara buraya yazarken birden her yeri bembeyaz oldu. Klavyeyi ayırt edemedim yazmaya devam edince düzeldi. Kesinlikle sıkı bir optimizasyon gerekecek ama çok sağlam olur o zaman

Telgrafla gonderildi.

dakamon

Üye
Ucu açık konuşarak gaza getirme milleti sonra yakın zamanda bekliyorlar gelmeyince agresife bağlıyorlar. En doğru söz hiç belli değil ne zaman geleceği. Bi açıklamada yok whatsapp kanadından. Bir haftaya da gelebilir 1 ayada 2 aya da yada yarın bile gelebilir adamların keyfine kalmışız

Tost Makinası ile gönderildi.

skynet

Üye
Soft reset olayı hala aynımı ?