enessrsy
Üye
bu güncellemeden sonra telefonu ikinci şarj edişim ilk şarja göre telefon bildiğin şarjı içiyor inşallah böyle devam etmez
normalde şarjdan çıkarınca bi 15 Dakka %100 olurdu, şimdi hemen düşüyor şarjAynen öyle güncellemeden sonra iki kez tamamen bitirip tekrar doldurdum şarjı. 5-6 saat sürmüyor bitmesi şarjın normal kullanımda. (geceden sabaha %100'den %83'e düştü, normalde 97 civarı olurdu daha önce)
YokŞu aklıma geldi , mesela 520 de 3.kolonu kapatma özelliği var , 1520 de varmıdır öyle birşey ???
Nasıl başardın bilmiyorum ama ben baya uğraştım olmadıAha bir bug daha buldum bunu wp 8.0 da yapmıştım geri tuşunu basılı tutup açık uygulamalarla beraber başlangıç da sıralanıyor ya ha işte o başlangıcı kapamayı başarabilmiştim az önce yine yaptım telefon kapanıp açıldı wp8.1 de düzelmiştir sanıyordum düzeltmemişler.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Nasıl başardın bilmiyorum ama ben baya uğraştım olmadı
klavye > ileri düzey > kısmına gireceksin kardeş sonra da bir ifade yazıldıktan sonra harflere dön tikini kaldıracaksın hepsi buBende girip bir baktım ama bulamadım. Bir söylermisin hangi ayar olduğunu net bir şekilde söyle haleldeyim.
Şimdilik öyle gözüküyor =/internetten orneğin yabancıdiziizle1 den diziyi tam ekran izleyemiyorum artık ya varmı bi ayarı yoksa boyle mi kalıcak?
Şuanlık idare kardesim, Tam sürümde hepsi geçecekinternetten orneğin yabancıdiziizle1 den diziyi tam ekran izleyemiyorum artık ya varmı bi ayarı yoksa boyle mi kalıcak?
sağol kardeşim o klavyede virgül için ayrı yere gidiyorduk orada ayarı varmış meğer.klavye > ileri düzey > kısmına gireceksin kardeş sonra da bir ifade yazıldıktan sonra harflere dön tikini kaldıracaksın hepsi bu
bende 8.1 pc var nsu telefonumu görmüyor bende sıfırdan yüklemek istedim ama olmadı nasıl yapabildin yazarmısın kardeşim?Önce telefonu Gdr3 ile formatladım, üzerine 8.1 i yükledim Telefon uçak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?