Rock Ve Roll
Üye
Ya da sınır 15 olsun rahat rahat kullanalım oylarımızı şimdi saydım benimki 14 müş baya istemişim benBuna bir çözüm bulunmalı,kişi 10 taneden fazlayı işaretleyemesin,eğer imkan varsa tabii.
Ya da sınır 15 olsun rahat rahat kullanalım oylarımızı şimdi saydım benimki 14 müş baya istemişim benBuna bir çözüm bulunmalı,kişi 10 taneden fazlayı işaretleyemesin,eğer imkan varsa tabii.
Bunu daha önceki konuda da çok sormuştu arkadaşlarımız. Yine açıklayayım ;Sınır neden 10 taneonu anlamadım
![]()
anladım,Bunu daha önceki konuda da çok sormuştu arkadaşlarımız. Yine açıklayayım ;
İlk konuda konuyu açmadan önce yetkili bazı kişilerle görüştüm ve her şeyden önce konunun ciddiyeti açısından makul sayıda bir liste olması gerektiği telkin edildi. Yani 40-50 maddelik bir liste çok da ciddiye alınmayabilirdi.
Bu yüzden 10 maddelik bir liste için, herkes favori 10 maddesini belirtirse çoğunluğun favorisi olan 10 maddeyi belirlemiş oluruz.
Malesef anketteki oylara biz de müdahele edemiyoruz.anladım,
Ben 4 eksik oylama yaptım ve şimdi oy geçersiz oldu,tekrar bi oylama yapabilirmiyiz acaba ?
Peki teşekkürlerMalesef anketteki onlara biz de müdahele edemiyoruz.
Peki oylama linki ve sonuçları Microsofta gönderilse dikkate alınır mı ? Denemeye değer mi ?Not:İphone ile gönderildi yazıyor ne alaka?
Not:İphone ile gönderildi yazıyor ne alaka?
Ucbrowser preview sürümü User Agent kimliğinin önüne geçiyor .Koskoca Microsoft bizi iphone kimliğiyle ie 11 e sokuyor.