Anket Windows Phone 8.1 Eksikler ve İstekler Anketi (En Fazla 10 Oy Kullanabilirsiniz)

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi özellik sizin için önceliklidir?

• Kullanılan toplam oy
    139
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
:islik
Buna bir çözüm bulunmalı,kişi 10 taneden fazlayı işaretleyemesin,eğer imkan varsa tabii.
Ya da sınır 15 olsun rahat rahat kullanalım oylarımızı şimdi saydım benimki 14 müş baya istemişim ben

ArMaGeDdOn_87

Üye
Sınır neden 10 tane :) onu anlamadım :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hepsini geçtim benim için gerekli olan full yedekleme. Format ve sıfırlama sonrası dünya kadar download canımı sıkıyor. İndirmiş olduğum dosyaları bi daha indirmek fena içime oturuyor.
Sürekli wifii bağlantı noktası bulamıyoruz neticede. Vodafone cepnet hızı da belli yani!
Umarım yedekleme işine çözüm bulurlar.

• Beğen
Tepkiler: emz
saynesim

saynesim

Üye
Bunların hepsi sisteme eklense harika olur

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bence bu gidişle oy kullanımı tekrarlanacak :)

The Benefit

The Benefit

Üye
Daha stabil çalışan bir işletim sistemi için güncelleme olsa iyi olurdu.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Hocam en fazla 10 oy kulanabiliriz diyorsun da bunu en başta başlıkta belirtseydiniz keşke. 10 sdan fazla kullandım ama hepsine vermedim şimdi boşa gidecek.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Moderatör arkadaşlardan buna kısa süre içinde bir çözüm gelecektir arkadaşlar. Bekleyelim. Belki oylamayı bir sefere mahsus yeniden başlatırlar.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Benden yeni bir istek-eksiklik daha doğrusu hata: Mesela bir yerden(ie,word gibi) 05327572222; 05352222222; gibi numaraları kopyalayıp mesaj kısmında kişi listesine yazınca her numarayı 2 kez ekliyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sınır neden 10 tane :) onu anlamadım :)
Bunu daha önceki konuda da çok sormuştu arkadaşlarımız. Yine açıklayayım ;

İlk konuda konuyu açmadan önce yetkili bazı kişilerle görüştüm ve her şeyden önce konunun ciddiyeti açısından makul sayıda bir liste olması gerektiği telkin edildi. Yani 40-50 maddelik bir liste çok da ciddiye alınmayabilirdi.

Bu yüzden 10 maddelik bir liste için, herkes favori 10 maddesini belirtirse çoğunluğun favorisi olan 10 maddeyi belirlemiş oluruz.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Bunu daha önceki konuda da çok sormuştu arkadaşlarımız. Yine açıklayayım ;

İlk konuda konuyu açmadan önce yetkili bazı kişilerle görüştüm ve her şeyden önce konunun ciddiyeti açısından makul sayıda bir liste olması gerektiği telkin edildi. Yani 40-50 maddelik bir liste çok da ciddiye alınmayabilirdi.

Bu yüzden 10 maddelik bir liste için, herkes favori 10 maddesini belirtirse çoğunluğun favorisi olan 10 maddeyi belirlemiş oluruz.
anladım,
Ben 4 eksik oylama yaptım ve şimdi oy geçersiz oldu,tekrar bi oylama yapabilirmiyiz acaba ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Son düzenleme:
siyahsancak

siyahsancak

Üye
bu özellikler benim lumıa 620 8.1 işletimli telefona gelse ben bu telefonu valla 3 bin ₺ satarımm vallla

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Peki oylama linki ve sonuçları Microsofta gönderilse dikkate alınır mı ? Denemeye değer mi ?Not:İphone ile gönderildi yazıyor ne alaka?

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Serhan

Serhan

Üye
Koskoca Microsoft bizi iphone kimliğiyle ie 11 e sokuyor.
Peki oylama linki ve sonuçları Microsofta gönderilse dikkate alınır mı ? Denemeye değer mi ?Not:İphone ile gönderildi yazıyor ne alaka?

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Bence hepsi :)

İman Gücü ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Not:İphone ile gönderildi yazıyor ne alaka?

Koskoca Microsoft bizi iphone kimliğiyle ie 11 e sokuyor.
Ucbrowser preview sürümü User Agent kimliğinin önüne geçiyor .
@papakudioflu adiminim bir açıklaması vardı bu konuyla alakalı.
Girdiğimiz sitede mobil sürümü hangi os yada tarayıcı için en iyi optimizasyona sahipse kendini ona çeviriyor.
Maxicep iphone'a göre optimizasyon olduğu için kullanıcı kimliğimiz iphone diye görünüyor.
Başka sitelerde de farklı kimliğe sahip olabiliriz.
Umarım doğru hatırlıyorum.

• Beğen
Tepkiler: symbianbelle, emz ve Serhan
OzkDmr

OzkDmr

Üye
Uygulamadan uygulamaya geçerken sürdürülüyor diyip kapanması veya yeniden başlaması oldukça istediği kadar rami az kullandığını iddia etsin dandik androidde bile uygulamayı yarın aç kaldığın yerden devam et ben ne anladım o ram kullanımından. wpye güveniyoruz ama bıktırdı artık.

OzkDmr

OzkDmr

Üye
Ayrıca sen 930 gibi şahane bi telefon yap kendi facebookun bile düzgün çalışmasın yapma bize bunu microsoft tezil ediyon milletin yanında:)

Üst Alt