Anket Windows Phone 8.1 Eksikler ve İstekler Anketi (En Fazla 10 Oy Kullanabilirsiniz)

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi özellik sizin için önceliklidir?

• Kullanılan toplam oy
    139
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Uygulamadan uygulamaya geçerken sürdürülüyor diyip kapanması veya yeniden başlaması oldukça istediği kadar rami az kullandığını iddia etsin dandik androidde bile uygulamayı yarın aç kaldığın yerden devam et ben ne anladım o ram kullanımından. wpye güveniyoruz ama bıktırdı artık.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Hangi cihazmış o dediğinizi yapan !Multitasking konusunda androidinte wp8inde iosunda daha çok ekmek yemesi lazım.
Meego ve symbiandaki Multitasking en iyisi idi bence. (kişisel görüşümdür)

• Beğen
Tepkiler: Sensation

OzkDmr

OzkDmr

Üye
Hangi cihazmış o dediğinizi yapan !Multitasking konusunda androidinte wp8inde iosunda daha çok ekmek yemesi lazım.
Meego ve symbiandaki Multitasking en iyisi idi bence. (kişisel görüşümdür)
Herhangi Bi android cihazı veya iphınu al eline 2 uygulama aç muzik dinle sonra o uygulamalara geri dön fazla değil 2 hatta sadece facebooku aç dene bu dediğimi.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ayrıca sen 930 gibi şahane bi telefon yap kendi facebookun bile düzgün çalışmasın yapma bize bunu microsoft tezil ediyon milletin yanında:)

Uygulamayı Microsoft değil Facebook yapar. Birazda Facebook tarafına eleştiri oklarınızı çevirsek fena olmaz mı?

OzkDmr

OzkDmr

Üye
Uygulamayı Microsoft değil Facebook yapar. Birazda Facebook tarafına eleştiri oklarınızı çevirsek fena olmaz mı?
Facebooku wp geliştiriyor Facebook değil arkadaşım. Fours whatsapp twitter daha berbat ama onlar microsoftun suçu değil

pirenuri

pirenuri

Üye
Oyumuzu kullandık windows Phone platformuna ve maxicep uyelerine hayırlı olsun :D :D

Yıl 2046 Windows Phone 16.1 eksiklerve istekler(Anket)

• Beğen
Tepkiler: emz, Aybin.Kilic, 4MaGuS ve 1 kişi daha
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Facebooku wp geliştiriyor Facebook değil arkadaşım. Fours whatsapp twitter daha berbat ama onlar microsoftun suçu değil
WP = Windows Phone = İşletim sistemi
Microsoft = Şirket
Yani Facebook'u wp değil Microsoft geliştiriyor.
Aslında bunu Microsoft'un değil Facebook'un yapması gerekirdi ama Microsoft kullanıcılarını kaybetmek istemiyor tabi ki
Diğer uygulamalar konusunda hak veriyorum

• Beğen
Tepkiler: emz ve Serhan
OzkDmr

OzkDmr

Üye
kısaltmalara takılma istersen Windows Phone diye bir şirket olmadığını biliyoruz konu sapmadın.

OzkDmr

OzkDmr

Üye
ayrıca microsoft değil wp= Windows phone ekibi geliştiriyor facebooku.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
ayrıca microsoft değil wp= Windows phone ekibi geliştiriyor facebooku.
Windows Phone ekibi de Microsoft'un bir parçası ama Windows Phone bir işletim sistemi her neyse Facebook uygulamasında ne gibi bir sorun ile karşılaştınız ? Ben standart bir kullanıcı olarak çok fazla bir sorun görmedim Facebook beta mı kullanıyorsunuz?

OzkDmr

OzkDmr

Üye
Aynı şeyden bahsediyoruz zaten. Paylaştığın bir şeye gelen beğeni veya yorumlar stabil değil. şöyle ki bir resme 3 veya 4 beğeniden sonra bildirim geliyor. ilk beğenenler arada kaynıyor. yorumlarda bu şekilde. diğer platformlardaki facebooku görmüşsündür onlarda olup bizde olmayan çok şey var mesela ne hissettiğini paylaşamıyosun üzgün hissediyor gibi yada arkadaşların bunu paylaştığında İngilizce çıkıyor ekranda aklıma gelenler. birde bildirim merkeziyle stabil çalışmıyor bildirimler.

OzkDmr

OzkDmr

Üye
beta ve facebookuda denedim ayrıca. temel programlarda bunu yaparsa biraz zor gelişir. ayrıca kimse beni wp düşmanı sanmasın inatla wp kullanıyorum o ayrı

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ayrıca sen 930 gibi şahane bi telefon yap kendi facebookun bile düzgün çalışmasın yapma bize bunu microsoft tezil ediyon milletin yanında:)

Facebook'ta ben bir sorun yaşamıyorum eğer kastınız bildirimler ise?

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Serhan

Serhan

Üye
Yazmadan edemedim : :d:
Yıl 2057 WP 35.1 Eksikler Ve İstekler (En Fazla 2 Oy Kullanılabilir)
Anket içeriği :
1) Beynimizi Okuyabilen Cortana , beynimizden geçenleri telefonda göstersin..
2) Annemizi aradığımızda , annemizin hologramını önümüzde görebildiğimiz gibi , annemizi buraya ışınlayabilelim.

• Beğen
Tepkiler: @Safak
OzkDmr

OzkDmr

Üye
Anket içeriği :
2) Annemizi aradığımızda , annemizin hologramını önümüzde görebildiğimiz gibi , annemizi buraya ışınlayabilelim.
umarım tek eksiğimiz bunlar olur :)

• Beğen
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Şu an WP'li Lumia 920 ve Android'li LG Gpad kullanıyorum.
Facebook bildirimi WP'ye birkaç salise daha önce geliyor :kıskıs:

Öte yandan WP henüz daha çok genç. Bunu hepimiz kabul ediyoruz.
Gerek sistem özellikleri bazında, gerekse mağaza bazında alması gereken çok yol var.
Bu yolun ne kadar kısa sürede aşılacağını ise Microsoft'un performansı belirleyecek.

OzkDmr

OzkDmr

Üye
microsoft pek güven vermiyor artık. bahsi geçen eksiklikler kabul edelim ki çok basit olması gereken şeyler zaten. absürt bi isteğimiz yok. ama microsoft sanki ilk mobil işletim sistemini kendisi yapıyor gibi davranıyor. Piyası bile bile bu eksiklikleri gidermemesine anlam vermek çok zor. Sistem otursa geriye sadece mağaza sorunu kalsa anlarım da çok basit şeyler bile eksik.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Anket içeriği :

Amin.

İman Gücü ile gönderildi.

• Beğen

Emre

Üye
Wp9'da bunların hepsi gelir gibime geliyor

pirenuri

pirenuri

Üye
Anket içeriği :

Biz bunları beklerken diğer platformlardaki telefonlar uzay gemisi olup aya uçar, yeni dünyalar keşfeder

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve suyunsesi
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Biz bunları beklerken diğer platformlardaki telefonlar uzay gemisi olup aya uçar, yeni dünyalar keşfeder
Hep söyledim yine söylüyorum. Elini çabuk tutup diğerlerinden bir adım önde olan bir teknolojiyi barındıran amiral gemisi ile sağlam tek bir telefon yapıp reklamını yapsın. Bir kez yapsın. Yeterli gelecek zaten.

• Beğen
Tepkiler: emz, pirenuri ve Serhan

Üst Alt