Haber Windows Phone 8.1 Dev Preview İçin Güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ağa zamanında 5800 için çok ısınıyor diyordum. Lumia 620 , 5800 a rahmet okutuyor.
Hatta 4-5 gün önce telefon şarjda ve sadece Maxicepte iken bıraktım. 1 saat sonra telefon el yakıyordu ve ekranda kocaman bir ! vardı.
Buzdolabında dondurucuya koydum 10 dakika sonra halen sıcaktı.
Microsoft'tan aynı performansı KIŞINDA bekliyoruz. Evin ısınma giderlerine ciddi anlamda büyük bir katkıda bulunacak!!!!!

• Beğen
Tepkiler: Yağız Ryan, OttomaN TigeR ve cesurpolis61

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
arkadaşlar ısınma konusunda bende şunu ekliyim 1520 kullanıyorum ve wifide Deezer muzik uygulamasından müzik dinliyordum neyse uygulama arka planda duruyor ve muziğide durdurup masaya koydum 30 dk yemek yedikten sonra cihazı elime aldığımda ciddi kamera merceğinin kısmı ve çevresi oldukça ısınmıştı %40 şarjı vardı bir anda 30 dk içerisinde %22 'e düştü şok oldum.Deezer uygulamasınıda bu arada bugün kurdum ve test ettim ..sanırım wp 8.1 kararlı sürümde bu ısınma olmayacak 3G de bi nebze anlarım ama wifide ısınmaya kimse kusurabakmasın bu güncelleme olmamış derim yani tabi bu olay kararlı sürümde de olursa bu cümleyi kullanıyor olacağım...
benim daha önce kamera etrafında ısınma var iken şimdi gariptir ön yüzde aşırı ısınıyor ... şimdi bu yüzden 1 ay telefondan uzak kalmak istemiyorum umutlar tam sürüme kaldı güncelleme geldiğinde cihazı sıfırlayıp güncelleme yapmak daha mantıklı olacak galiba
Isınma bendede yok cihazdan cihaza değişir mesela bende 920 var arkadaşın 820 si daha iyi fotoğraf çekiyor benden.
resim yada video çekerken kendi kamerası yerine nokıa camerayı kullan daha iyi sonuçlar alırsın tabi resim çekmek birazda ortam ve pozisyonlarla alakalı 820 nin 920 den daha iyi resim çekmesi aynı ortam ve aynı şartlarda mümkün değil biri 8 mp diğeri 8.7 dediğiniz olay tabiki kişiden kişiye değişir

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
nasıl sorun yok arkadaşlar ya bizim cihazlardamı sorun var bendede 1020 var felaket ısınma var internet ve oyun haricinde sorun yok ama özellikle wifi yada şebeke farketmiyor 5 dakika içinde ısınıyor ve 3- 4 saatte içinde de şarj bitiyor
Yok gerçekten bazı arkadaşlar da demiş ben evde oyundan ziyade genelde nette dolaşıyorum dediğin gibi ne şebeke den nede wifi üzerinden ısınma yaşanmıyor şarj dersen ilk gün gibi sabahtan akşama hatta iyileşme var ben kendimi baz alırım maaşallah nazar değmesin burada dillendirmek istemiyorum nazar değer diye

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Preview surum olduğunu, hiç bir optimizasyon olmadığını unutup yorum yapan çok kişi var. Yazık valla ne diyeyim sabır versin Allah.

Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
Isınma sorunu normal arkadaşlar sonuçta bunu herkes biliyor, isteyen bir flaşla 8'e dönebilir. Dönme diyen de yok. Sonuçta bu geliştirici sürümü ve kaçımız geliştiriciyiz ve şikayet etme hakkını nereden buluyoruz ?

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
Ben çok geride kaldım sanırım 8.1 flan yuklenmedi hiç bende nasıl yapıcam biri anlatabilir mi acaba :(

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Bazıları diyor bu deneme sürümü o yüzden böyle, siz hâlâ laf edin gibisinden diyenler var. Deneme sürümü olsun olmasın adamlar böyle bir şey yapmışlar mı yapmışlar. Tamam yüklemek zorunda değilim biliyorum ama olsun. Gene yaptıkları şeyde başarısız olmuşlar mı olmuşlar. Zararı bize dokunmuş mu dokunmuş. Gene suçun yani hatanın çoğu onlarda. Ama bizim bu sürümü yüklememiz hataysa tamam hatalıyız. Bu sorunlar olmasa güzel güncelleme zaten süper yapmışlar. Ama hataları cidden az değil. Biz gene bekliyoruz sabrediyoruz 24 haziranı. Şahsen ben çok güveniyorum asıl güncellemede sorunların tamamen kalkacağına. İnşallahta öyle olur.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bazıları diyor bu deneme sürümü o yüzden böyle, siz hâlâ laf edin gibisinden diyenler var. Deneme sürümü olsun olmasın adamlar böyle bir şey yapmışlar mı yapmışlar. Tamam yüklemek zorunda değilim biliyorum ama olsun. Gene yaptıkları şeyde başarısız olmuşlar mı olmuşlar. Zararı bize dokunmuş mu dokunmuş. Gene suçun yani hatanın çoğu onlarda. Ama bizim bu sürümü yüklememiz hataysa tamam hatalıyız. Bu sorunlar olmasa güzel güncelleme zaten süper yapmışlar. Ama hataları cidden az değil. Biz gene bekliyoruz sabrediyoruz 24 haziranı. Şahsen ben çok güveniyorum asıl güncellemede sorunların tamamen kalkacağına. İnşallahta öyle olur.
Bakın bu kullandığımız yazılım son kullanıcı için yayınlanmadı. Hatta Nokia Türkiye hergün bas bas bağırıyor geliştirici olmayanların yüklemesi tavsiye edilmez diye.

Ayrıca size bir oyun versem oyunun açıklamalarında uyumluluk gereksinimleri yazar. Siz,yine de yükleseniz ve sorunlar çıksa oyuna değil bilgisayarınıza hata bulursunuz, bunu hepimiz yaşadık.

Burada da olay aynı. Siz telefonunuza uyumluluğu test edilmemiş ve hatta sizin günlük kullanımınıza uygun olmadığı belirtilen sorumluluk reddi sözleşmmesindeki kutucuğu onaylayarak bu yazılımı yüklemişsiniz.

Buna rağmen burada sorunlar üzerinden firmalara kızıyorsanız siz "Preview For Developers" programının mantığını anlamışsınız demektir.

• Beğen
Tepkiler: zbahadir, yunus-emre-6606, skynet ve 2 diğerleri
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Bakın bu kullandığımız yazılım son kullanıcı için yayınlanmadı. Hatta Nokia Türkiye hergün bas bas bağırıyor geliştirici olmayanların yüklemesi tavsiye edilmez diye.

Ayrıca size bir oyun versem oyunun açıklamalarında uyumluluk gereksinimleri yazar. Siz,yine de yükleseniz ve sorunlar çıksa oyuna değil bilgisayarınıza hata bulursunuz, bunu hepimiz yaşadık.

Burada da olay aynı. Siz telefonunuza uyumluluğu test edilmemiş ve hatta sizin günlük kullanımınıza uygun olmadığı belirtilen sorumluluk reddi sözleşmmesindeki kutucuğu onaylayarak bu yazılımı yüklemişsiniz.

Buna rağmen burada sorunlar üzerinden firmalara kızıyorsanız siz "Preview For Developers" programının mantığını anlamışsınız demektir.
Zaten sadece hatayı söylüyorum ve düzelteceklerine inanıyorum.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Yanlış söylüyorsun.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye

Deneme olmasını geç optimizasyon yok

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Tamam da 3400 mAh lik bataryalı telefonu normalde iki gün kullanırken, şimdi bir günde bitirmek zorunda kalıyorum. Bununda zararı olur diye korkuyorum

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Tamam da 3400 mAh lik bataryalı telefonu normalde iki gün kullanırken, şimdi bir günde bitirmek zorunda kalıyorum. Bununda zararı olur diye korkuyorum

Çok kurcalama abi batarya uzun dayansın diye 1gunde bitiricem %10 olmadan şarja takmam. Stresten başka bişey yapmaz bu.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Telefonunuzdaki bataryanın ömrü normal kullanımda 2500-3000 Devinim arasıdır. Yani bu rakamlarda belirtildiği kadar şarj edilir. Kullanıcı bataryayı zarar veren şartlarda cihaz kullanıp özellikle tam şarj olmadan cihazı şarjdan çıkartır bu ömür kısalır.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Telefonunuzdaki bataryanın ömrü normal kullanımda 2500-3000 Devinim arasıdır. Yani bu rakamlarda belirtildiği kadar şarj edilir. Kullanıcı bataryayı zarar veren şartlarda cihaz kullanıp özellikle tam şarj olmadan cihazı şarjdan çıkartır bu ömür kısalır.
Ben bataryayı hiç bir zaman yarıda kesmedim, yada %10 dan fazla iken şarja takmadım. Şarjda iken kullanmadım. Ama akşam diyelim, batarya %60. Bu şarj bana yarın için yetmeyecek ve bugün şarj etmem lazım. Etmem için de bataryasını %10 yapmam lazım. %10 olana kadar Full oyun oynayıp telefonu ısıtsam sorun olur mu?

braayn

braayn

Üye
ozaman kablosuz şarj tam bir batarya katliyamı yapıyor demektir....
Ben kablosuz şarj şirkette masamda cihaz şarj oluyor hoop o arada bir toplantı cihazı al toplantıya 1 saat sonra gel kablosuz şarja devam neyse

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Preview surum olduğunu, hiç bir optimizasyon olmadığını unutup yorum yapan çok kişi var. Yazık valla ne diyeyim sabır versin Allah.

burdaki sorunu anlamamışsınız galiba sorun sabır meselesi değil tüm arkadaşlar aynı durumu yukledik neden bazılarında ısınma varda bazılarında yok ..şimdi aklıma takılan bu ısınma problem yasaamayanlar cihazları sıfırlayıp öylemi güncelleme. Yaptılar acaba

alical33

alical33

Üye
burdaki sorunu anlamamışsınız galiba sorun sabır meselesi değil tüm arkadaşlar aynı durumu yukledik neden bazılarında ısınma varda bazılarında yok ..şimdi aklıma takılan bu ısınma problem yasaamayanlar cihazları sıfırlayıp öylemi güncelleme. Yaptılar acaba
Ben sıfırladım güncelleme yaptıktan sonra bida sıfırladım bi ilgisi var mı bilmiyorum ama bahsedilen ısınma sorunu yok

skynet

Üye
8.1'i yüklediğimden beri hiç ısınma problemi yaşamadım

Üst Alt