Haber Windows Phone 8.1 Dev Preview İçin Güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

System X

System X

Üye
beyler ben bi video gördümde acaba bu ilerleyen wp sürümlerinde gelirmi video bu
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Windows phone 8.1 ile gelecek.tabi tam sürümden bahsediyorum.şuan ki kullanılan preview sürümünde bazı şeyler eksik.
tam sürüm haziranda geliyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Saten öyle :) Güç tasarrufunu aç cebine koy bir ara ekran görüntüsü al tamam dır :)

telefonu hiç kullanmazsanız masada bu şekilde durursa bu resimdeki şarj değerleri gerçek olur
hayır gençler agresif tutumunuzu anlıyorum ama bir saat internet artı 100'e yakın mail. Kaldı ki o resim hiç bir şey yapmasanız bile sistemin şarj kullanmadığını gösteriyor. Bu durumda geriye sistemin cihaz optimizasyonu kalıyor.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
hayır gençler agresif tutumunuzu anlıyorum ama bir saat internet artı 100'e yakın mail. Kaldı ki o resim hiç bir şey yapmasanız bile sistemin şarj kullanmadığını gösteriyor. Bu durumda geriye sistemin cihaz optimizasyonu kalıyor.
Bendeki telefonun 1520 olduğundan haberi yok herhalde şunu bir tokatlayayım :)

alical33

alical33

Üye
daha önce söylendi mi bilmiyorum ama bugün bişey fark ettim bildirim merkezinde iki parmağınızla kaydırdığınız zaman tüm bildirimleri atıyor bildirim ekranından yani tüm uygulamalardan gelen bildirimleri :)

ArMaGeDdOn_87

Üye
bu şekilde açıklamalı yazarsanız yeni telefon alacak arkadaşlarda doğru bilgilendirilir ancak 920 ile 925 in bataryaları aynı seviyede olduğu için 1 saat internet+100 mail daha fazla batarya tüketeceğinden eminim fakat yinede test edip buraya yazarım

kahraman333333

kahraman333333

Üye
Windows phone 8.1 ile gelecek.tabi tam sürümden bahsediyorum.şuan ki kullanılan preview sürümünde bazı şeyler eksik.
tam sürüm haziranda geliyor.
Kilit ekranını demiyorum müziği diyorum

evarietyw

evarietyw

Üye
Htc ler tam sürümü ne zaman alacak acaba bilgisi olan varmı

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Güncelleme ile wifi ısıtıcı özelliği gelmiş. Normalde şebeke ile internete girdiğimde aşırı ısınıyordu, wifi ile girdiğimde gayet menüde dolaşmış gibi oluyordu. Şimdi wi fi ile internete girdiğimde GTA SA oynamış kadar telefon ısınıyor ve batarya boşalıyor. Tamam iyi bir özellik elimizin ısınması ama yazın gerek yok buna. Microsoft yapacağını yaptı......

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve Baranbaris
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Güncelleme ile wifi ısıtıcı özelliği gelmiş. Normalde şebeke ile internete girdiğimde aşırı ısınıyordu, wifi ile girdiğimde gayet menüde dolaşmış gibi oluyordu. Şimdi wi fi ile internete girdiğimde GTA SA oynamış kadar telefon ısınıyor ve batarya boşalıyor. Tamam iyi bir özellik elimizin ısınması ama yazın gerek yok buna. Microsoft yapacağını yaptı......

Bende öyle bir sorun yok.
Wifi'den ziyade internette video vs izliyorsan ondan ısınıyor olabilir :hmmm

Gelecekten gönderildi.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Sorun yok

Hava kompresörüyle gönderildi
nasıl sorun yok arkadaşlar ya bizim cihazlardamı sorun var bendede 1020 var felaket ısınma var internet ve oyun haricinde sorun yok ama özellikle wifi yada şebeke farketmiyor 5 dakika içinde ısınıyor ve 3- 4 saatte içinde de şarj bitiyor

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
nasıl sorun yok arkadaşlar ya bizim cihazlardamı sorun var bendede 1020 var felaket ısınma var internet ve oyun haricinde sorun yok ama özellikle wifi yada şebeke farketmiyor 5 dakika içinde ısınıyor ve 3- 4 saatte içinde de şarj bitiyor
Evet sorun yok tabiiki,gayet iyi bir şekilde ve sorunsuzca ısınıyor:)

• Beğen
Tepkiler: PureFood, OttomaN TigeR ve cesurpolis61
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bende öyle bir sorun yok.
Wifi'den ziyade internette video vs izliyorsan ondan ısınıyor olabilir :hmmm

Gelecekten gönderildi.

Benim 525 hem wifi hemde sebekede acayip ısınıyor. Arka kapak ince o yüzden mi çok hissediyorum acaba? 620de ısınıyor ama çok değil

Lumia 620 Developer Edition ile gönderildi.

braayn

braayn

Üye
arkadaşlar ısınma konusunda bende şunu ekliyim 1520 kullanıyorum ve wifide Deezer muzik uygulamasından müzik dinliyordum neyse uygulama arka planda duruyor ve muziğide durdurup masaya koydum 30 dk yemek yedikten sonra cihazı elime aldığımda ciddi kamera merceğinin kısmı ve çevresi oldukça ısınmıştı %40 şarjı vardı bir anda 30 dk içerisinde %22 'e düştü şok oldum.Deezer uygulamasınıda bu arada bugün kurdum ve test ettim ..sanırım wp 8.1 kararlı sürümde bu ısınma olmayacak 3G de bi nebze anlarım ama wifide ısınmaya kimse kusurabakmasın bu güncelleme olmamış derim yani tabi bu olay kararlı sürümde de olursa bu cümleyi kullanıyor olacağım...

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Isınma benim telefonda da yok.

Dumanla gönderildi.

alical33

alical33

Üye
Bende de internete girerken herhangi Bi ısınma olmuyor anca mc4 falan oynarsam aşırı ısınıyor

kahraman333333

kahraman333333

Üye

Üst Alt