Haber Windows Phone 8.1 Dev Preview İçin Güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
Tebrik ederim, gerçekten samimiyetimle söylüyorum.
öleceksek ALLAH 'ın yolunda ölelim....
öleceksek HZ. Muhammed'in izinde ölelim...
öleceksek adam gibi ölelim !!

benım ıcın gerısı hıkayedır... bundan otesıde yoktur....

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Pes!!!

• Beğen
Tepkiler: PureFood, Serhan, beats ve 1 kişi daha
beats

beats

Üye
sarj ıcın cozum uranyum pıller sarja bıle gerek yok tel bozulur sarj hıc bıtmez... bır kıbrıt kutusu kadarı bıle bır ferrayı ff yı 5-6 yıl son hızda calıstırır
Uranyum kendi başına böyle bir enerji üretseydi sanırım cehennemde yaşıyor olurduk, pilde kimyasal madde olarak kullanılması bize radyoaktivite tehlikesinden başka bir şey oluşturmaz çünkü bu işin fıtratında bu var. Uranyumdan elektrik enerjisi alabilmek için nükleer santral ve reaktöre ihtiyaç var ayrıca sürekli uranyum akışı ve soğutmak için en azından suya ihtiyaç vardır bunları bataryanın neresine sığdırmayı düşündün ki bunu yazdın.
Yazıcıoğlu komplosundaki maden uranyumdu değerli ve değişken kullanım yerleri var, bir de kara elmas denilen yapısı nedeniyle değerli olan elmasa en yakın ama madenler içinde bir o kadar da değersiz olan kömür için ölen var; görüldüğü üzere her şekilde ölüyor insan çünkü bu ülkede kader var. Konudan uzaklaştık neyse.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: PureFood, Aybin.Kilic ve Rainesto
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ne.dalgamı geçiyorsun arkadaşım.
1,5 yıldır kullanıyorum şarzım 6 saate düştü.beklemede bile %20 gidiyor.tek bing hava ile time me title açık arka planda

Çırak ile gönderildi

Bataryan olmuştur

Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
1,5 yıldır kullanıyorum şarzım 6 saate düştü.beklemede bile %20 gidiyor.tek bing hava ile time me title açık arka planda

Çırak ile gönderildi
Doğrudur benim de iyi gidiyor ama ben sürekli alışkanlık olmuş her akşam takıyorum % olayına bakmadan ama deneyecem bende kaç gün gidiyor hatta dur resim koyayım
[/URL]

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
imzanı değiştir ceza alırsın.
Kimseyi gerekli uyarılar yapılmadan sebepsiz yere banlamıyoruz. Tabi uyarıya kulak asmayanlarla da anladığı dilden iletişime geçeriz.

Bende sadece ALLAH tan korkarım ama bi imza yazdım diye sildiler yani buranın adeti siyasete izin vermiyor sağolsun doğruyu söyleyemiyoruz her zaman @EroL @papakudioflu @Ozan doğruya doğru.

Doğruya doğru klişe gibi kullanılacak bir terim olmasın hayatınızda. Ve sen bu forumda hala daha aktifsen bu konularda konuşacak en son kişi olduğunu bilmen lazım.

en fazla hesabımı kapatırlar.... bır hesap ıcın yalana dogru dersem ALLAH ın huzurunda hesap veremem
Biz kimseye yalana doğru de demiyoruz. Her doğru her yerde söylenemez. O zaman doğruların da bir kıymeti kalmaz. Maxicep.com forumları siyasi içerik paylaşımına, tartışmalarına kapalıdır. Burada cep telefonu ve sistemleriyle ilgili doğrularınızı paylaşabilirsiniz. Dini hususlarda inandığınız ve bildiğiniz doğrular varsa din sohbetleri bölümümüzde bunları da paylaşabilirsiniz. Fakat siyasi içerik içeren hiç bir şeyi bu forumda paylaşamazsınız. Hele ki bunu imzanıza taşıyıp yazdığınız bütün içerikte görünmesini sağlayamazsınız.

Unutmayın ki doğrular kişiden kişiye değişir ve sizin doğrunuz herkese göre doğru değildir. Bu yüzden size karşıt görüşü olan bi üyenin görüşünüze tepki göstemesi forumda hiç istemediğimiz siyasi tartışmaya sebep olur.

Maxicep.com bir teknoloji sitesidir ve öyle de kalacak.

İyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, Serhan, gericikoyluyobaz ve 2 diğerleri
luckysleven

luckysleven

Üye
Şaka gibi muhabbetlere bak siyasetler,hesap vermeler.. : ) sanal dünya insanı kontrolü altına aldı mı böyle oluyor demek ki .. Boşuna gençler ben artık uçabiliyorum deyip 12. kattan kendilerini boşluğa bırakmıyorlar bunlarda başka versiyonu ..

Neyse arkadaşlar sizlere tavsiyem 8.1 yada sonrasında gelen ufak güncellemeden sonra fabrika ayarları yapın .. Ben 8.1 den sonra hiç yapmadım telefon son 4-5 gün aşırı derece de saçmalamıştı şöyle ki sensörlerin devre dışı kaldığı bile oldu az önce fabrika ayarı yaptım takır takır çalışıyor hatta çok enteresandır ki stabilite arttı gibi ..

Serhan

Serhan

Üye
Turbocum yine banlanıcak yer arıyor :(
Edit : Ve tartıştığı arkadaş.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Beyler sakin konuya dönelim

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Serhan

Serhan

Üye
Aynen konu çok dağıldı konuya dönelim :
Bana dün küçük bir güncelleme daha geldi o ne iş ?

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
ara sıra ufak çaplı güncelleme gelebiliyor buda onlarda biridir

• Beğen
Tepkiler: Serhan
keremunye

keremunye

Üye
Beyler whatsapp bildirim gelmez oldu sabahtan beri. Gece yatmadan hiç sorun yoktu. Aynı problemi olan ve mı!?

• Beğen
Tepkiler: gericikoyluyobaz
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Joe Belfiore twitter'dan son güncellemeden sonra batarya problemi yaşayanların @winphonesupport adresine sorunlarını bildirmelerini istedi. Twitter kullanan arkadaşlarımız sorunlarını belirttiğim hesaba bildirirlerse sorun daha çabuk çözülür.

luckysleven

luckysleven

Üye
Bende bu ufak güncelleme sonrası daha önce de dediğim gibi şarj süresi uzadı ama ısınma arttı sanki .. Ama öyle yada böyle artık rahat rahat beyaz tema kullanabiliyorum : )

dakamon

dakamon

Üye

Çırak ile gönderildi

O time me tilesini bir gün kapatıp denesene öyle

Tost Makinası ile gönderildi.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
wp explorer hiç açılmıyor. pocket file manager telefon hafızasını görmüyor :D ms bi işide becerse sasırırım. ama pocket file manager asırı hızlıç görsellik falan çok iyi. wphub'da full sürümü var

Bay H

Bay H

Üye
wp explorer hiç açılmıyor. pocket file manager telefon hafızasını görmüyor :D ms bi işide becerse sasırırım. ama pocket file manager asırı hızlıç görsellik falan çok iyi. wphub'da fu ll sürümü var
Uygulamanın en güncel versiyonu mu yüklü acaba? Şuanda Wp Explorer uygulamasını denedim ve uygulama açılıyor. Son yayınlanan güncelleme yüklü.

Üst Alt