gericikoyluyobaz
Üye
öleceksek ALLAH 'ın yolunda ölelim....Tebrik ederim, gerçekten samimiyetimle söylüyorum.
öleceksek HZ. Muhammed'in izinde ölelim...
öleceksek adam gibi ölelim !!
benım ıcın gerısı hıkayedır... bundan otesıde yoktur....
öleceksek ALLAH 'ın yolunda ölelim....Tebrik ederim, gerçekten samimiyetimle söylüyorum.
Uranyum kendi başına böyle bir enerji üretseydi sanırım cehennemde yaşıyor olurduk, pilde kimyasal madde olarak kullanılması bize radyoaktivite tehlikesinden başka bir şey oluşturmaz çünkü bu işin fıtratında bu var. Uranyumdan elektrik enerjisi alabilmek için nükleer santral ve reaktöre ihtiyaç var ayrıca sürekli uranyum akışı ve soğutmak için en azından suya ihtiyaç vardır bunları bataryanın neresine sığdırmayı düşündün ki bunu yazdın.sarj ıcın cozum uranyum pıller sarja bıle gerek yok tel bozulur sarj hıc bıtmez... bır kıbrıt kutusu kadarı bıle bır ferrayı ff yı 5-6 yıl son hızda calıstırır
Neye pes modum.Pes!!!
Ne.dalgamı geçiyorsun arkadaşım.
1,5 yıldır kullanıyorum şarzım 6 saate düştü.beklemede bile %20 gidiyor.tek bing hava ile time me title açık arka planda
Çırak ile gönderildi
Doğrudur benim de iyi gidiyor ama ben sürekli alışkanlık olmuş her akşam takıyorum % olayına bakmadan ama deneyecem bende kaç gün gidiyor hatta dur resim koyayımNe.dalgamı geçiyorsun arkadaşım.
1,5 yıldır kullanıyorum şarzım 6 saate düştü.beklemede bile %20 gidiyor.tek bing hava ile time me title açık arka planda
Çırak ile gönderildi
Kimseyi gerekli uyarılar yapılmadan sebepsiz yere banlamıyoruz. Tabi uyarıya kulak asmayanlarla da anladığı dilden iletişime geçeriz.imzanı değiştir ceza alırsın.
Bende sadece ALLAH tan korkarım ama bi imza yazdım diye sildiler yani buranın adeti siyasete izin vermiyor sağolsun doğruyu söyleyemiyoruz her zaman @EroL @papakudioflu @Ozan doğruya doğru.
Biz kimseye yalana doğru de demiyoruz. Her doğru her yerde söylenemez. O zaman doğruların da bir kıymeti kalmaz. Maxicep.com forumları siyasi içerik paylaşımına, tartışmalarına kapalıdır. Burada cep telefonu ve sistemleriyle ilgili doğrularınızı paylaşabilirsiniz. Dini hususlarda inandığınız ve bildiğiniz doğrular varsa din sohbetleri bölümümüzde bunları da paylaşabilirsiniz. Fakat siyasi içerik içeren hiç bir şeyi bu forumda paylaşamazsınız. Hele ki bunu imzanıza taşıyıp yazdığınız bütün içerikte görünmesini sağlayamazsınız.en fazla hesabımı kapatırlar.... bır hesap ıcın yalana dogru dersem ALLAH ın huzurunda hesap veremem
yangına körükle gitmeyelimTurbocum yine banlanıcak yer arıyor
Edit : Ve tartıştığı arkadaş.
Bende sorun yokBeyler whatsapp bildirim gelmez oldu sabahtan beri. Gece yatmadan hiç sorun yoktu. Aynı problemi olan ve mı!?
Ne.dalgamı geçiyorsun arkadaşım.
Çırak ile gönderildi
Uygulamanın en güncel versiyonu mu yüklü acaba? Şuanda Wp Explorer uygulamasını denedim ve uygulama açılıyor. Son yayınlanan güncelleme yüklü.wp explorer hiç açılmıyor. pocket file manager telefon hafızasını görmüyorms bi işide becerse sasırırım. ama pocket file manager asırı hızlıç görsellik falan çok iyi. wphub'da fu ll sürümü var