TurboCall
Üye
teşekkürler babacan biraz zor olsada sonunda sayende hallatdik yukarı taşıma olayını 3 defa yaptım çunkü azeri falan bir sürü dile geçtim türkish çıkmadıydı
teşekkürler arkadaşlar aynen dediklerinizi yaptım oldu
Suandan itibaren oyunlar uygulamasına girdikten sonra atılıyor ve oyun falan yok
Lumia 525 uygulamasıyla gönderildi.
Yüklüyor.. Sonradan
Tamam herşeyi anlarımda Cortana offline kullanılmıyor nasıl bir şikayettir anlamadım ? Bilgiler vahiyle mi gelecek buna ? En basitinden bugün hava kaç derece diye sorduğunda romatizmasını kontrol ederek mi sana bugün yağışlı yada güneşli diyecekÖncelikle Söylemek isterim ki Cortana Hariç Herşey çok güzel
Ama 1-2 Küçük Ayrıntı Var
-Bagzı Oyunlar 8.1'e uyum saglayamıyor Örnek :Jewel Hunter
-Pil Çok Hızlı Boşalıyor.Zor Doluyor
-Cortana Offline Kullanılmıyor
-Oyunların Yan Menüde İşi ne ?
Oyunlarla ve cortana ile(şimdilik)alakam olmadığından dolayı tek şikayetim bataryanın uzun sürede dolup çabuk bitmesi.Öncelikle Söylemek isterim ki Cortana Hariç Herşey çok güzel
Ama 1-2 Küçük Ayrıntı Var
-Bagzı Oyunlar 8.1'e uyum saglayamıyor Örnek :Jewel Hunter
-Pil Çok Hızlı Boşalıyor.Zor Doluyor
-Cortana Offline Kullanılmıyor
-Oyunların Yan Menüde İşi ne ?
Ben telefonu pc ye bağlayınca PC görüyor ama nsu ve masaüstü uygulaması telefonu görmüyor artık.Güncelleme gayet iyi ve bekleneni verdi bence ama bazı sorunlar dışındayaşadığım bazı sorunlar ise;
- Oyunlar klasörü güncellenmiyor. Yani oyunlarımı göremiyorum.
- Telefonu bilgisayara bağladığımda telefonu görmüyor hiçbirşekilde. ( yaklaşık 1 saatir bunu çözmeye uğraşıyorum )
Bu sorunları yaşayan veya çözümlerini bilen varsa cevaplarsa sevinirim.
Oyunlarla ve cortana ile(şimdilik)alakam olmadığından dolayı tek şikayetim bataryanın uzun sürede dolup çabuk bitmesi.
Not:Cortana tabiiki offline çalışamaz.
Ben telefonu pc ye bağlayınca PC görüyor ama nsu ve masaüstü uygulaması telefonu görmüyor artık.
Telefonu yana yatırdığın zaman ekranın dönüp dönememesi için ayar.Arkadaşlar ekran yön kilidi nedir ve ne için kullanılır?
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Tamam herşeyi anlarımda Cortana offline kullanılmıyor nasıl bir şikayettir anlamadım ? Bilgiler vahiyle mi gelecek buna ? En basitinden bugün hava kaç derece diye sorduğunda romatizmasını kontrol ederek mi sana bugün yağışlı yada güneşli diyecek
Yani diyorsunki Cortana offline de olsun,iyide o zaman cortana gider geriye sadece CORT kalırBirader En Azından Offline iken Konuşmadan farkı olsun diye diyoruz Cortanayı koyacaksan oraya Offlinede Azda Olsa Hizmet Vermesi Lazım
Birader En Azından Offline iken Konuşmadan farkı olsun diye diyoruz Cortanayı koyacaksan oraya Offlinede Azda Olsa Hizmet Vermesi Lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?