Windows Phone 7 / 8 telefonlar icin 20 mb indirme sınırı kalktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dücane

dücane

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone 7 / 8 telefonlar icin 20 mb indirme sınırı kalktı
Hepimizin bildigi gibi wifi olmadan Telefonun interneti üzerinden sadece 20 mb´ye kadar olan uygulama ve ya oyunlari marketten indirebiliyorduk. Artik bu kisitlama 20 mb´den 50 mb´ye yükseltildi.

Kistilamanin ne zaman kaldirildigi da tam belli degil, cünkü Microsoft bu konuda hic bir duyuru yapmamisti.

Wifi´yi olmayan lar icin önemli bir adim atilmis oldu...

Symbianize

Symbianize

Üye
Apple gibi :ehe

komando04

komando04

Üye
keşke yüze çıksaydı yaklaşık bir ay oldu kalkalı ama az yine ve teşekkürler yinede

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Iyii

awdil

awdil

Üye
Böyle saçma bir sınırı hangi düşünceyle koymuşlar anlamadım.Sırf bu yüzden bazen yoldayken,bir internet kafeye gitmem gerekiyor.

serinaga

serinaga

Üye
Hiç yoktan iyidir ...

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Böyle saçma bir sınırı hangi düşünceyle koymuşlar anlamadım.Sırf bu yüzden bazen yoldayken,bir internet kafeye gitmem gerekiyor.

Maalesef bizim gibi bilinçli kullanıcılar çok yok :)

Telefonu alıyorlar içine internet pakedi koyup sonra kotasını aşınca telefondan şikayet eden özellikle Windows Phone'u kötülemek için bu sebebi kullanan insanlar çıkıyor.

Bu sınır olmasaydı bir de bu "sorunLARI" olacaktı insanlarımızın.Adobe Flash desteklemiyor diye telefonundan soğuyan kullanıcılar oldu :)

kurd-0

Üye
hangi çağdayız ya sanane ben ne kadar indirmek istiyorsam indiririm böyle saçmalık olmaz

awdil

awdil

Üye

Maalesef bizim gibi bilinçli kullanıcılar çok yok :)

Telefonu alıyorlar içine internet pakedi koyup sonra kotasını aşınca telefondan şikayet eden özellikle Windows Phone'u kötülemek için bu sebebi kullanan insanlar çıkıyor.

Bu sınır olmasaydı bir de bu "sorunLARI" olacaktı insanlarımızın.Adobe Flash desteklemiyor diye telefonundan soğuyan kullanıcılar oldu :)

Haklısınız.Ben telefonum ve işletim sisteminden memnunum.Çok ufak tefek sorunlar var,fakat zaman ile düzelir elbet.

IVI-Elia

Üye

Haklısınız.Ben telefonum ve işletim sisteminden memnunum.Çok ufak tefek sorunlar var,fakat zaman ile düzelir elbet.
Ah bi bilseler artık hiçbir sistemde yok....Yazık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt