saylhamiosun
Üye
-
Konu Sahibi
-
buna benzer kullanımlar zaten halihazırda var, örnek olarak bankalarda kullanılan uygulamalar, mevcutta çalışan proğramların çoğu merkezi sistem sadece arada bir pc ve bağlantı var. ama işletim sisteminin tarihe karışacağına ben ihtimal vermiyorum, sonuçta makinenin çalışması için gereken motormuş imajı veriyor bana (yazılım işlerinden pek anlamam görüşümdür sadece). bulut uygulamaları bana bireysel kullanımdan ziyade kurumsal kullanımı hedef alıyormuş gibi geliyor, özellikle ms in office 365 uygulamasında sanırım bunu destekler özellikler var. ama bireysel bacağıda tabiki çok önemli. insanlar garip bir şekilde saklama alışkanlığı var, hani ıvır zıvırı atamayızda evde bir yerlere sıkıştırırız ya (tabi arayıncada bulamayız) ben yıllardır çocuğun resimlerini hep bulutta kaydediyorum ama daha bir kere açıpta bakmışlığım yok.Geçenlerde bir haber sitesinde 5G ile telefonlarda ki ve bilgisayarlarda ki işletim sistemlerinin tarihe karışacağını ve tüm işlemleri bulut üzerinden yapabileceğimizi okumuştum,bu haber doğru ise eğer çok da uzak olmayan bir zamanda wp ile android yada ios un hiçbir farkı olmayacak demektir.
üstad bende andorid tablet var. aynı özelliklere sahip başka bir tablettede windows kurulu olduğu için acaba işletim sistemini değiştirebilirmiyim diye biraz araştırdım. nette change my software (google yazınca direk o geliyor) diye bir proğramın 15 dk gibi bir videosunu buldum, vatandaş proğram sayesinde tablete windows kurup çalıştırdı, varmıdır bir bilginiz?Xiaomi bu konuyla ilgili gerekli açıklamayı dün yaptı.
Açıklanan söz konusu ortak çalışmada, sadece seçili Xiaomi Mi 4 kullanıcıları için özel yüklenebilir bir rom yapılacak. Bu romu yükleyenlerden alınan geri bildirimler de Xiaomi'nin 2015 ortalarında piyasaya süreceği Windows akıllı telefonun alt yapısını oluşturacak. Bunun dışında diğer Android telefonlar ya da tüm Xiaomi Mi 4 kullanıcıları için Windows Phone rom yayınlanması söz konusu değil.
General mobile discovery2+plus almayı düşünüyorum onada wp10 yüklenirmi acaba
Şimdi wp sistemini diğer telefonlara yükleyebilecekmiyiz
Bazı firmalar aynı tabletlerin Android ve Windows işletim sistemli iki versiyonunu aynı donanımlarla sunuyor. Reeder da bunlardan biri. Ben denemedim ama Windows için böyle bir şey mümkün olabilir. Sonuçta gömülü sistem değil. Ama mobilde aynısını yapmak biraz zor.üstad bende andorid tablet var. aynı özelliklere sahip başka bir tablettede windows kurulu olduğu için acaba işletim sistemini değiştirebilirmiyim diye biraz araştırdım. nette change my software (google yazınca direk o geliyor) diye bir proğramın 15 dk gibi bir videosunu buldum, vatandaş proğram sayesinde tablete windows kurup çalıştırdı, varmıdır bir bilginiz?
peki rica etsem ilgili videoyu izleyip bir fikir sunabilirmisiniz, eğer gerçekten win8 ise tabletime yüklemeyi düşünüyorum ama malum birde pc versiyonlarını yükleyenleri görmüştüm o tarz birşey istemiyorum.Bazı firmalar aynı tabletlerin Android ve Windows işletim sistemli iki versiyonunu aynı donanımlarla sunuyor. Reeder da bunlardan biri. Ben denemedim ama Windows için böyle bir şey mümkün olabilir. Sonuçta gömülü sistem değil. Ama mobilde aynısını yapmak biraz zor.
öyle olsaydı güzel olurdu isteyen istediği telefona yükler devam ederdiHayır abi. Millet rom gibi sandı ancak olay şu an o değil. Belli marka ve cihazlara belli şeyler karşılığında izin verilecek. Rom atmak gibi değilde pc de hard diski silip yeniden sürücü kurmak gibi. Kolay şey değil. Her isteyen de yapamaz ancak gelişmelerle yol gösterilecektir. Şimdilik mevcut bir kaç cihazda multiboot gibi olabilir görülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?