Windows Mobile yeni basliyanlar acemiler okusun

Sponsorlu Bağlantılar

mancukya

Üye
    Konu Sahibi
Windows Mobile yeni basliyanlar acemiler okusun
Windows Mobile yeni basliyanlar icin bir kac yardim.
Wm tabanli tellere pc baglantisi icin Xp icin Activesync programi

Vista ve Seven icin Windows mobile device center kurulu olmasi gerekiyor.
32 bit yüklemede Türkce secin
64 bit yüklemede Türkce secin

2 tarz program var exe olanlar sadece bu yukarida dedigim programlar ile pc üzerinden pda yada smartlara kurulur.
Cab tarzi program ise telin icine atilarak kurulur ama bu adresdeki cab via activesync ile pc üzerinden pda bagliykende kurabiliyoruz.Program xp icin cab dosyasi üStünde sag tikliyarak cab via acttivesny basilarak direk kurulur.
Ama Vista ve Seven icin UAC dolayisi ile aciksa programin kurulu oldugu C:\Program Files (x86)\CABviaActiveSync\CABviaActiveSync.exe girilerek CABviaActiveSync.exe üzerinde sag tiklanarak programi yönetici olarak calistir secenegi secmek zorundasiniz.

Gene cogu cep teli firmasi imzasiz programi yüklemeyi iptal etmisdir bu yüzden güvenligin kirilmasi icin 2 tane kücük dosyanin tele atilmasi gerekiyor bunlarida ileride paylasirim.
 
  • Beğen
Tepkiler: fedlkamp, korkma, pufidik ve 4 diğerleri


kmlerg

kmlerg

Üye
Eğer yanlış anlaşılmazsa ekleme yapmak istiyorum. CAB uzantılı dosyalar pc lerde rar veya zipli dosya görünürler bu dosyaları açmadan yani rar dan yada zip den çıkarmadan tel hafızasıa atıp oradan çalıştırmak gerekir. Yeni başlayan arkadaşlarımızın çoğunlukla düştüğü hatalardan biridir.
 
slowman76

slowman76

Üye
çok saolun arkadaşlar inşallah işe yarar yaa
 

abrekazemet

Üye
banada ipak 6340 gelicek 2 gün sonra onun için oyun ve program bulamıyorum ve en fazla kaç gb hafıza kartı ve hafıza kartı modeli nedir bilmiyorum yardım edebilirmisiniz
 

mancukya

Üye
    Konu Sahibi
EnableRapi ve Cert_SPCS adli programlar imzasiz program yada uyari msglarini kaldirir.
Yeni bir rom kurmak icin alet icinde güvenligi kirmak gerektiginden spl uspl gibi yani makine icinde bootlader degisikligi yapip istedigimiz romu kurabilmek icin genelde bu programlar zaten bu islemi yapan program icinde gelir ve ilk olarak bu 2 programin kurulmasi gerekir.
mesala artemis icin Artemis Update SPL (USPL) v.01 yada Diamond icin Diamond CID/Security/SIM Unlocker (Olipro) gibi
Bu programlar elinizdeki aletin markasina göre degisir her cihaz icin farkli sekilde acma programlari mevcut.



yeni basliyanlar icin bedava programlarin veridligi bir site.
Son 2 3 senedeki aletler hep wm6 veya 6.1 tabanlidir ama eski aletlerde wm02, wm03, wm5 kurulu oldugundan o sistemin programlarini kurmak zorundasiniz yani elinizdeki pda isletim sistemi neyse.

Esasinda Windows mobile kullanimi ve program zenginligi Simbian yada diger sistemlere bakarak tartismasiz en kolay ve en cok program bulunabilen ve istediginiz yapmayi sagliyacak bir sistemdir.
 
emregunay

emregunay

Üye
kardeş saolasın bakıyorum hemen..aranıp duruyorsum :):heyo:
 

Planzero

Üye
hocam çok acil görüşmemiz lazım mancukya
 
mithatak

mithatak

Üye
cab uzantılı bir dokuman olup olmadıgı belli oluyor mu? zip olunca otomatikman cab uzantılı mı yani?
HP 6815 var,ona video oynatma programi ve oyun kurmak istiyorum, hangi yolu izleyecegim...?
 
kmlerg

kmlerg

Üye
winrar ve winzip programlarında ayarlar kısmında uzantıları gizle / göster gibi bir ayar vardı ama nerede olduğunu tam hatırlayamadım o seçeneği aktif hale getrirseniz uzantısı cab olan dosyaların uzantıları .cab olarak görünür.
 

Mobileeren

Üye
Bende Samsung 7320 Omnıa Pro var ve içinde Windows Mobile. 6.1 VAR RİCA ETSEM BANA PROGRAM YÜKLEMEYİ ANLATABİLİRMİSİNİZ HAFIZA KARTINA DOSYAYI ATIYORUM DOSYA BİLGİSAYARDA İKLEN HAFIZA KARTINDA GÖRÜNÜYOR AMA TELEFONDA GÖRÜNMÜYOR ÖYLE BİR DOSYA YOKMUŞ GİBİ ACİLL YARDIM EDEBİLİRSENİZ SEVİNİRİM


İYİ GÜNLER ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
 

hbolattt

Üye
win 7 de Active Sync çalışmıyor nasıl bağlantı kurmamız lazım,win 7 mobil aygıt olarak tanıyor ama sadece Generiss modem diye dosyaları falan göremiyorum,yardımlarınız için Teşekkürler..
 

youngjönTürk

Üye
arkadaşlar benim hp ipaq 614 c cep bilgisayarım var ben lingvosoft sözlük programı yüklemek istiyorum nasıl yükleyebilirim
 
sguneys

sguneys

Üye
Bnde aynı telefonu kullanıyorum..kardeş yani hiçbi sıkıntı olmaz bende çalılıyo tıkır tıkır

ve hafıza kartına at kuruluma başlat istegin hafızaya kur fark etmez bi uyarı verecek dikkate alma ok de kurulum otomatik biticek..Başlat+programlar bölümüne lingvsoft ikonu geleck tıkla ve kullan.... açık açık anlattıgımı snıyorum..
 
Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
sağol
 

narmodalya

Üye
Teşekkür Ederim
 

coreeye

Üye
Eğer yanlış anlaşılmazsa ekleme yapmak istiyorum. CAB uzantılı dosyalar pc lerde rar veya zipli dosya görünürler bu dosyaları açmadan yani rar dan yada zip den çıkarmadan tel hafızasıa atıp oradan çalıştırmak gerekir. Yeni başlayan arkadaşlarımızın çoğunlukla düştüğü hatalardan biridir.


aylardır bunu bilmedigm icin bi cok programı kuramıodm... :S telefonum uyumlu diil sanıorm acıp icindeki setup dosyalarına bakıp bunlar xml uzantılı diip kapatıodm :S

+1
 

muhammi

Üye
arkadaşlar size tavsiyem bunları boşverin siz gallerry.mobile9 sitesine gidin istediğiniz herşeyi bulabilirsiniz.a dan z ye herşey ve indirmesi çok daha rahat. emeğe saygı bi teşekür yeter;)
 

yeek1978

Üye
Ya arkadaşlar foruma yeni üye oldum okulun labrataurana deney için tablet şeklinde pda bilgisayarlar geldi üzerlerinde windows ce 5.0 yüklü tmc player kurmak istiyorum ama nasıl? Yardımcı olursanız yazılanları okudum ama yapamadım acil yardım lütfen.
 

nemesis.h

Üye
Sayın mancukya, inanın anlatımlarınızı beğendim ve emeginize saygı duydum çok teşekkür ederim.
 

sefaeyer

Üye
device center programını paylaştığın iyi oldu teşekkürler
 


Üst Alt