windows lumia 800 flash atma sorunu!!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
blackdevilx

blackdevilx

Üye
    Konu Sahibi
denedim ama ondada programın belli fonksiyonları çalışmıyo mesela resimde gördügün gibi programing olan yer bide sürekli ofline gözüküyo....

- - - Eklendi - - -

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ama bu resimde cihaz baglı degil gözüküyor.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
nokia care den bende cihazi gorememistim

blackdevilx

blackdevilx

Üye
    Konu Sahibi
Tam olarak ne olabir bu problemin çözümü ?.....

blackdevilx

blackdevilx

Üye
    Konu Sahibi
qualcomm bootloader çünkü flashlamaya geçtiginde qualcomm driverini bulamıyo pc ve yarı kalıyo....

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
qualcomm bootloader çünkü flashlamaya geçtiginde qualcomm driverini bulamıyo pc ve yarı kalıyo....
ya canım kardeşim qualcomm bootloadersa sakın flash atma zaten direk custom rom yükle cihazın unlock olsun istedigin heryerden buldugun xap dosyalarnı yüklersin o cihazı biz arayıp bulamıyoruz sen bir kontrol et bakalım gercekten qualcomm bootloder mı nokia dloadsa custom rom yükleyemezsin

blackdevilx

blackdevilx

Üye
    Konu Sahibi
kardeş qualcomm oldugunu iyi biliyom çünkü cihaz kapanıp flash moduna geçecek iken qualcomm cdma technologies msm driveri bulamıyo ve yarım kalıyo flashlama... peki eger dedigin gibiyse ben nasıl bu cihazın sürümünü güncelleyebilirim.. ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
telefonu kapat ses kısma ve güç dügmesine aynı anda bas telefon titreyince pcye bagla ne olarak görücek pc bir bak bakalım

blackdevilx

blackdevilx

Üye
    Konu Sahibi
qualcomm driverini arıyo bulamıyo dload diye bişey çıkmıyo kardeş......

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Nokia dload cikmiyorsa cihazin ilk cikan lumia serisinden yani bootloader kilidi acik daha acik soylemem gerekirse telefonda sonuna kadar ozgursun tabi herhangi resmi bir guncelleme yapmazsan. Sanslisin yani. Sen o telefona xda da yayinlanan custom unlocked rom atmalisin o zaman marketplace disindan da istedigin uygulamayi yukleyebilirsin.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
forumun ilk şanslısı belli oldu o zaman :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Tabi tam emin olamiyorum arkadas tam olarak bootloader kilidini anlattigim gibi kontrol ettiyse ve birbirimizi yanlis anlamiyorsak cihaz bootloader kilidi acik.

blackdevilx

blackdevilx

Üye
    Konu Sahibi
Peki Kardeş Bana Açıklamalı olarak Anlatırmısın Nasıl Atarım Custom Rom telefona ben konuya baktım ama (İlgili bölümü bulun: dd if=./os-new.nb of=/dev/sdX9 ) burada ne anlatmak istiyo İşallah Çözücez Bu işi....

blackdevilx

blackdevilx

Üye
    Konu Sahibi
Şu romu yüklesem gerçekten sevinicem rahatlicam açılışta 3 it logosu çıkıyo italyadan cihaz Rom Yüklemeyi açıklamalı olarak anlatsa biri çözücez bu işi :S

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Şu romu yüklesem gerçekten sevinicem rahatlicam açılışta 3 it logosu çıkıyo italyadan cihaz Rom Yüklemeyi açıklamalı olarak anlatsa biri çözücez bu işi :S
acele etme o zaman konuyu acmıştım rom da vardı ama önce konuyu bulmak lazım belki de eski bölümden tasınırken ucan konular arasında kaldı bir bakayım dönerim

- - - Eklendi - - -

önce bu romu pcye indir

- - - Eklendi - - -

yanlız bunun için ubuntu yüklemen lazım pcye windowsta yapamazsın bu işlemleri

blackdevilx

blackdevilx

Üye
    Konu Sahibi
ubuntu ne oluyor kardeş sana zahmet bana açıklamalı olarak rom olayını anlatırsan sevinirim....

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ubuntu işletim sistemi linux tabanlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt