Windows Live Messenger S60v3 v1.1900 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

erik_travel

Üye
arkadaşlar ben bunu indirdim ve yükledim ancak çalıştıramadım ayrıca masaüstünde veya programlarda da link göremedim dediğim sanıım yüklenmedi.
e 90 cominikatör kullanıyorum acaba bu cihaz
için uymlu değilmi. lütfen yardımcı cihazımı henüz aldım benim cehaletimolabilir asıl sorun.....

ayrıca paylaşım için teşekkürler

pars67

Üye
Bu msn Bedava arkdaslar:d

alp3rkaan

Üye
çalışmıyor girdim kurdum fakat sürekli otrum açta hata veriyor..

askim822

askim822

Üye
Teşekkürler..

kanonj

Üye
teşekürler

gilindirex

gilindirex

Üye
teşekkür ederim

blacxer

Üye
inş n80 de calsır

cafer67

Üye
bende e 71 telefon var ılk aldıgımda bu programı kurdum sorunsuz calıstırdı daha sonra format attım telefona tekrar kurdum calıstıramıyorum yardımcı olan arkadas varmı

cey35

Üye
teşkkürler arkadaşım emeğine ve ellerine sağlık

66muko

66muko

Üye
Tesekkurlr

34tango

34tango

Üye
eyvallah kardeşim

idris-tolar

idris-tolar

Üye
arkadşım sen bu sürümü kendin mi yükselttin anormallikler olmuş ben denedim programda hatalar var benim tel n 73 resim ve simgeler gözümüyorrrr

34tango

34tango

Üye
teşekkür ederim :)

faiksevgi

Üye
arkadaşlar n73 me var bnde resımler çıkmıyo ingilizcesi var bnde normal çalışıyo yardım edın bı cvp verın yha avatarlar çıkmıyo

karizmatik_laz

karizmatik_laz

Üye
ya arkadaşlar ben bunu yüklüyorum açmıyo yaneden olabalir n958gb yüklüyorum ama bi türlü açmıyor...

resulemrah

resulemrah

Üye
yha sertifika sorunu var bı çare bulabilirmısın

karaman-355

karaman-355

Üye
teşekürler elinize saglık

winnerfb

Üye
teşekkürler

zeyunal

zeyunal

Üye
arkadşım sen bu sürümü kendin mi yükselttin anormallikler olmuş ben denedim programda hatalar var benim tel n 73 resim ve simgeler gözümüyorrrr

dostum bu surum n73, e65 yani s60 v3.0 modeller ile uyumlu degil malesef. s60 v3.1 ve ustu telefonlar icin... aslında ben konu acmak icin basvurdum fakat kabul edilmedim, sanırım bu pro. aynısı zannedildi. ben linki vereyim . birde bunu dene dostum.

Wİndows Live S60 3.0 v1.0.9000 (son surum)

eray92

Üye
teşekkürler

Üst Alt