Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Windows Live Messenger S60v3 v1.1900 Türkçe
Sponsorlu Bağlantılar
doguara
Üye
sagoll kardesss
undisputed58
Üye
tsk ler
bahadirokay
Üye
Eywww kardessss
turgut basar
Üye
bende n82 var programı kuruyorum ama açamıyorum
eskiya42
Üye
arkadaşlar ilk başta açamayabilirsiniz fakat bu iki programı da indirip telefonunuza kurmanız lazım birini kurarsanız çalışmıyor... bende şu an deniyorum ama sözleşmede biraz aksilikler var bakalım ne olacak...
sen bu sürümü değil bir üst sürümü kullanacaksın v1.5.1229
paylaşım için tşk. arkadaşım n73 kullanıyor onada orjinal messenger programı arıyorum daha önce v1.5.1229 sürümünü yükledim ama çalışmadı n73 için uyumlu olan son sürüm v1.1.9000 mi?
efeersoz
Üye
arkadaşım emeğine sağlık,kurmaya çalışıyorum bu zipli iki dosyayıda kuracakmıyız?
--------------- Ekleme ---------------
süpersiniz hallettm sağolun
şugar_klavyeci
Üye
Arkadaşlar ben programı N73e yükledim ama resimler gözükmüyor bu sorunu nasıl çözebilirim?
emircan34344
Üye
bu proğram n95 8gb da çalı
şıyormu
Ahmet_ragıp
Üye
ya arkadaşlar ben ahmet son sürüm olan son sürüm türkçe messengeri nasıl yükleyebilirim
Adanalı.01
Üye
hiç denememiştim şimdi cepte msn tadına bakcam saol
fellucex
Üye
teşekkürler adamim
canrist
Üye
tşk
vycell
Üye
tesekkurler
unnamed3535
Üye
emeğine sağlık teşekkürler sorunsuz çalışıyor n95 8gb yükledim telefonuma sorunsuz ve kişi resimleride görünüyor sorun yok
emr317100
Üye
6ya bende nokıa 6600 war onda calısırmı bu ptogram.bide ücretlendirilmesi nasıl.yardımcı olursanız sewinirim
maleguard
Üye
bu eski sürüm bu arada yukarıdaki iğnelenmiş msn daha güncel