Windows Live Messenger S60v3 v1.1900 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

bayjkartal

Üye
arkadaşım paylaşımın için çok teşekkür ederim önce emeğine sağlık
ondan sonra ben bunun 1.00 ingilizcesini kullanıyodum neyse türkçe olsun dedim bunu indirdim kurdum bazı arkadaşların dediği gibi resmim görünmüyo telefon ekranındada simgesi görünmüyo sade yazısı var aynı olay daha öncede başıma gelmişti şimdi varsa elinizde 1.00 sürüm ingilizce gönderebilirmisiniz rica etsem çok teşekkürler...:(:agla

mertvemert

mertvemert

Üye
tmm.kess

mehmet_murat

mehmet_murat

Üye
Paylaşım için teşekkürler program şahane fakat N82 telefonumda programı açmadı!!!

mustaphakoese

Üye
FerreT eklemişse sağlamdır ;)
eyvallah kardeşim severek beğenerek izliyoruz...

sasa2

Üye
n5 8gb yükledim sorunsuz çalışıyor bn tabi wifi ile giriom:D

Ersclk

Üye
güvenlik nedeni ile çalıştırılamıyor diye bir yazı çıkıyor yükleme bittikten sonra programı açmak istediğimde bu neden olabilir acaba..telefonumun son çıkan yazılımını güncelledikten sonra bu sorun ortaya çıktı..

uzuli

Üye
bende e51 var yükledim yalnız aç dediğimde bir türlü açmıyor. bi arkkadas yardımcı olabilir mi

erenesen1

erenesen1

Üye
teşekkrler

thief_orion

Üye
slm arkadaşlar 6220c telefonda dahili hata veriyor anlamadım tşk..

mcraga

Üye
teşekkürler ellerine sağlık

1erend2

Üye
teşekkürler kardeslerim

rastgele1907

Üye
yaaa kardeşim benim telim N 73 ama çalışmıyo ben hiç birşey anlamadım

noviceone

Üye
Benim n95'imde windowslive messender birden bire bağlanamadı ve her seferinde bu hatayı veriyor(WİNDOWSLİVE İS TEMPORERLY UNABLE TO CONNECT.THİS MAYBE BECAUSE OF YOUR PHONES İS İ''OFFLİNE MODE'' OR YOU DO NOT HAVE DATA CONNECTİON,PLEASE CHECK YOUR ACCESS POİNT AND NETWORD AND TRY AGAİN!!!

Arkadailar neyaptım ne ettimse ki 20 defa yükleyip kaldırdım msn'i ama herzaman bu hatayı veriyor...

Ltfn yardımcı olun.

bulentba

bulentba

Üye
saol

baydeniz

Üye
arkadaşlar
ben indirdim önce msnyi sonra internet paketini kurdum.
posta eşitlemesini yapmadan ilerlemeleri kısa sürede bitirdim.
şimdi gayet güzel çalışıyor.
ekleyen arkadaşa teeşekkürler.

ronaldinho_2751

ronaldinho_2751

Üye
yeni bir sürüm çıkmış 1.5.1229 die ama n95 e yükledim çalışmadı :@

fbmehmet06

Üye
ücretlendirme nasıl acaba

Marsol

Üye
Indirdim ama bozuk uyari verdi saygilar

elburs82

Üye
arkadaslar programı acamadım. telefonum nokia 6110 navigator. programı inidrdim ve kurdum fakat ac dedigimde hic tepki yok telefonda. cozum onerilerinizi bekliyorum.

sumarr

Üye
saol kardeş

Üst Alt