Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Windows Live Messenger S60v3 v1.1900 Türkçe
Sponsorlu Bağlantılar
erhan2424
Üye
saol kardeş ellerine sağlık olsun
buraq85
Üye
saol ama n85 te çalışmıo
buraq85
Üye
birader bunu n95 de kullanıodum ama n96 da çalışmıyo daha doğrusu yüklenmio.
emre baba 13
Üye
iiiiiiiiiiiii
turkiminator
Üye
saolasın güsel bi program kaplosuz modemım olmasa ındırmem ama kontoru cok yıyo ama kaliteyide yasatıyor
ilker3232
Üye
Nokia 6300 bildiğim kadarıyla sis dosyasını açmıyo demi
ibocan123
Üye
ben nokia 6120c kullanıyorum. uygulamayı telefonuma yukledim. sorunsuzca yüklandi ama uygulaamayı açamıyorum. uygulamanın üzerine geliyorum, seçenekler bölümünden aç ı seçıyorum ama açılmıyor. lütfen yardım edermisin... şimdiden teşekkürlerç
serhat08
Üye
arkadaşım bu program n73 te çalışmıyor ben kurdum kuruldu ama açmıyor
turkey-03
Üye
Saol aga
qopeli
Üye
Selam ben n95 kullanıyorum bu sizin verdiğiniz windovs live msn çalışmıyor neden olabilir acaba cep telinin varsa çağrı atin arayayım 5353918827 iyi çalışmalar
matraxadr
Üye
ersoyw
Üye
ben n73 e yukledim ama uygulama ikonu gozukmuyo ve kişilerin goruntu resimleride yok gozukmuyo
qopeli
Üye
kardeşim ben daha msn'ye giremedim kontor problemim olmaz girmeye yüz kontor'de gitse sorun dil yeterki girsin yardım eden olursa mükafatını kontor olarak alıp
eren6523
Üye
teşekkürler
FATİH_58
Üye
sağ ol
Silinen Üye 325954
Kapalı Hesap
telefona format at daha sonra nsn yi kur bir de öyle dene olması lazım çünkü bende aynı msn programını kullanıyorum...