Windows Live Messenger S60v3 v1.1900 Türkçe

spawnn

Üye
Emeğine sağlık saol.

yakupala

Üye
ya bu msn n78 de calısmıyo lutfen yardımmm

Nedved

Emekli Yönetici
cok saol kardes emegine saglık

galiba bi önceki versiyon bundan daha iyi. resim falan göstermiyor bu :S

arkadaşlar ben n73 kullanıyorum windows live yükledim ama baglantı kuramıyorum vodafone ve turkcell ikisinide denedim olmuyor (windowslive ile bağlantı kuramıyoruz ağ ayarlarınızı kontrol edin) diyor siz nasıl kullanıyorsunuz bi yardımcı olurmusunuz teşekürler...

arkadaşlar yüklemeyi nasıl yapıyoruz telefona ve wirelessten bağlanınca ücret alınmıyodur sanırım değilmi

--------------- Ekleme ---------------

kardeşim sende e51 kullanıcısı olduğun için sana sorayım dedim programı telefona nasıl kuruyorsun kurduğunda nereye düşüyor bunlar hakkında yardımcı olursan sevinrim

memoli53

Üye
E65 de son sürüm simgeleri göstermiyor. Yani çevrimiçi meşgul dışarda gibi.. Smileyleri de göstermiyor ::S:S.

paylaşım için tşk ederim. ama bu şimdi süreli değil ölemi 30 günlük filan yani.sorunsuz kullanırız yani bi ömür ölemi

mypat

Üye
teşekkürü borç biliriz...

cey35

Üye
arkadaşlar ben indirdim ama açılmıyor ne sorun olabilir acaba teşekkürler

gbln

Üye
paylasım ıcn saol..

Moutep

Üye
Cok tesekkurler emegine saglık..!

n73 musıc edıtıon var bende ama ag ayarlarını kontrol edı dıo ıde resımler çıkmıyo ıng versıyonunda çıkıyodu ama ondanda ag ayarlarıyla hata verıyodu

murat_43

Üye
teşekkurler paylaşım için

Bendede 30 günlük abone bittigi icin satin almam icin uyari geliyor kabul etmessem zaten Wlandan agri internetde baglanamiyorum,,,,cözüm icin lütfen yardim,,,,