Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
WİNDOWS LİVE MESSENGER ''messenger with you'' sonunda orjinal messenger bulundu...TÜRKÇE
Sponsorlu Bağlantılar
zoe
Üye
Konu Sahibi
WİNDOWS LİVE MESSENGER ''messenger with you'' sonunda orjinal messenger bulundu...TÜRKÇE
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
[İMG][a href=http://goo.gl/mc9cY]
Şehriyar
Üye
orjinal degil guzel kardesim withyou firmasinin yapmis oldugu bir uygulama..
Bu zamana kadar yapılanların en iyisi tamamıyla orjinal olmuş yani güzel kardeşim.denemeye değer.
Dlyr
Üye
yok usta yukleme de olmuyor 2.4 megabayt yazıyor ama indirmeye gelince saniyede indiriyor ama ayrıştırma hatası diyor. velhasıl kelam yok birşey. yukleme olmuyor.
zoe
Üye
Konu Sahibi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
LİNKİ YENİLEDİM BURADAN DENEYİN...
bycnn
Üye
güvenilirmi sizce bu uygulama?
ahmettokmak01
Üye
hacılar saolunda teknik sorun yaşanıyor sorunu war bunlarda deneyen warmı çalışıyormu
kademxx
Üye
arkadaşlar markette ücretsiz olarak mevcut zaten. bu link çalışmıyorsa bile ordan rahatlıkla yükleyebilirsiniz. ben kullanıyorum arayüz olarak orjinale yakın olmuş ayrıca türkçe. ben gerçekten beğendim paylaşan arkadaşımıza teşekkür ediyorum.
Buyrun link burada
aynen kardeşler bende de aynı problem var.. baglanmaya çalıştığımda, üzgünüz şu anda teknik sorunlar yaşıyoruz.. diye bir mesaj geliyor.. bunun bi çözümü bi ayarı varmı? samsung ace kullanıyorum.. bilenler bilmeyenlere yardımcı olsun
mulzazer
Üye
aynı teknik sorun bende de çıkıyor,yok mu bir çaresi dostlar ???
johndoe10
Üye
1 aydır kullanıyorum gayet memnunum
erki11
Üye
sende yokmu ayni problem.. bu problemi nasil cözucez arkadslar ya..
GrupSheLL
Üye
yok usta yukleme de olmuyor 2.4
megabayt yazıyor ama indirmeye
gelince saniyede indiriyor ama
ayrıştırma hatası diyor. velhasıl kelam
yok birşey. yukleme olmuyor.