Windows Live Messenger 6.60 Türkçe By SüKûT [s60]

Sponsorlu Bağlantılar

by_suskun2323

by_suskun2323

Üye
emeğine sağlık

mesut öncel

mesut öncel

Üye
bende müzik alamıorum

emircan3434

Üye
tsk ederiz kardes emeğine saglık olsun

efsane_1774

efsane_1774

Üye
kontür olayı nasıl kac kontör gidiyo kardeşim emeğine teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

ben 6600 da kullanıyorum kontör gidiyor sizde nasıl kardeşim

abdulbaki123

abdulbaki123

Üye
    Konu Sahibi
kontür olayı nasıl kac kontör gidiyo kardeşim emeğine teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

ben 6600 da kullanıyorum kontör gidiyor sizde nasıl kardeşim

Kontör tabiki gidecek kardeş sonuçta internet kullanıyorsun ancak bedava yaparsan bir miktar kontör verip o zaman gitmez ;)

askımm

Üye
ya cin işi bu hep aynı

gatess

gatess

Üye
eyw saol

g1gfe4ds2

Üye
Güzel paylaşım sağol..

Karizzma666

Üye
cok guzel olmus

tirtir

Üye
teşekkürler elinize saglık

cey35

Üye
arkadaşalar bende N97mini var yüklüyorum ama dosya türü desteklenmiyor diye hata alıyorum neden oluyor yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

kollucu

kollucu

Üye
Guzel pROGRM ama ses kaydi gtmiyoR olmuyor bendE awatarda bulanik g0runuyor pcdn bAKINCa resmlerdE g0ndrmyor gelmiyor,yada gec gelmeye bsliyor bunlari duzeltn pls :D

kont2000

Üye
Neden artık çalışmıyor bu lanet msn? :( 1 ay öncesine kadar kral gibi çalışıyordu.. En son versiyonu 6,20 ve ne kadar versiyonu varsa kurup silmekten bıktım o açılmamaktan bıkmadı :( can not allow login gibi bişey yazıyor tam bağlanırken ya da kutucuklar çıkıyor.. Kimisi diyor kaydolmamışssın.. Eee nasıl kaydolacam onu diyen yok! Yardım plssss!!! :S tlf 6630

gececi61

gececi61

Üye
Arkadaşlar bağlantı da sorun var bi türlü bağlanmıyor benim tel n70 ama tel alakalı bi sorun değil cunki 6630 da aynı sorun çıktı sorun nedenini anlayamadım hata ekranda satırda yazı yerine kutucullar vardı muhtemel çince olduğu için sorun bilen varsa yada düzeltilmiş versiyon varsa lütfen ekleyin cevap bekliyorum acil şimdiden teşekkürler

CIGA07

Üye
kardesim çok tesekkürler eline-koluna sağlık

_attilla_

Üye
Ana serwerde sorun war galiba ,hiç bi liwe messenger çalışmıyor, proğramda değil

zaza

zaza

Üye
ingilizcesini deneyin ne kadar uğraştım bunla giremedim program açılıyo ama giriş olmuyo bende ingilizcesini denedim çalıştı ama türkçe olmayınca zevk vermiyo :(

Trojan.exe

Trojan.exe

Üye
Eline Emegine Saglik :sirit: :sirit:

kirmasti

Üye
windows liwee çalışmıyooooooooooorrrrrrrrrrr :off:

redkeLL

Üye
bıalder ne kadar yalıyo bu saat te kac kntr yıyo saate acıklarmısın

Üst Alt