Windows Live Messenger 6.60 Türkçe By SüKûT [s60]

Sponsorlu Bağlantılar

abdulbaki123

abdulbaki123

Üye
    Konu Sahibi
Windows Live Messenger 6.60 Türkçe By SüKûT [s60]

Bu msn programı şimdiye kadar gördüğüm en gelişmiş cep msn programıdır pcdekine çok benzemektedir resim gönderip alabilirsiniz ses kaydı gönderip alabilirsiniz ve direk ses kaydı yapıp göndere bilirsiniz tarafımdan türkçeye çevrilmiştir hepinize şimdiden iyi kullanımlar bir haftalık uğraş söz konusudur emeğe saygılı olalım...

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: genc_azad, durutlar, serhat2134 ve 46 diğerleri

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Teşekkürler :good:

:türkiye1:

fullzeka

Üye
Kullanıyorum ve çok memnunu...Özellikle ses kaydı göndermede çok başarılı bu program.

mavigolgee002

mavigolgee002

Üye
diğer arkadaşın yaptığı türkçeleştirilmiş program avatar resmini bulanıklaştırıyor. buda öylemi _?

abdulbaki123

abdulbaki123

Üye
    Konu Sahibi

Bişey değil kardeşim iyi kullanımlar...

Kullanıyorum ve çok memnunu...Özellikle ses kaydı göndermede çok başarılı bu program.

evet kardeşim oldukça başarılı bi program iyi kullanımlar...

diğer arkadaşın yaptığı türkçeleştirilmiş program avatar resmini bulanıklaştırıyor. buda öylemi _?

anlamadım nasıl avatarı bulanıklaştırıyor ben öyle bi sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar gayet düzgün bi program...

mavigolgee002

mavigolgee002

Üye
msn avatarını değiştirmek istediğinde yada yeni bi avatar eklemek istediğinde görüntüyü çok kalitesiz hale getiriyor. yani foto anlaşılmaz hale geliyor. yeni sürümde busorun giderilmiştir diye umuyordum

abdulbaki123

abdulbaki123

Üye
    Konu Sahibi
msn avatarını değiştirmek istediğinde yada yeni bi avatar eklemek istediğinde görüntüyü çok kalitesiz hale getiriyor. yani foto anlaşılmaz hale geliyor. yeni sürümde busorun giderilmiştir diye umuyordum

bilmiyorum kardeş bi dene bakalım bizede haber ver ona göre bizde öğrenmiş olalım...

mavigolgee002

mavigolgee002

Üye
kardeş niye denenmemiş programı yayınladın ki o zaman _?

TurkishTeam

Üye
Eyw

58_USTA_58

58_USTA_58

Üye
eline sağlık kardeşim güzel olmuş

silop_kms

silop_kms

Üye
Kardeşim benim Türçeleştirdiğimde aynı buda ve daha eski sürümü de avatarı telefondan seçince bulanık gösteriyor haklısın ama bizden kaynaklanan birşey değil programın kendisinden...

Çeviri için emeğine sağlık Abdulbaki...

mavigolgee002

mavigolgee002

Üye
e iyide ben senden kaynaklanıyor demedimki zaten :S amma alıngansınız ha

ali840

Üye
arkadaslar bu program n70 e oluyo mu?

softlover

Üye
Paylaşım için sağol arkadaşım ama benim n70’de çalışmıyor, sadece seninki değil bütün Windows live messengerler çalışmıyor, icona tıkladığımda 5 saniye bekletip tekrar ana menüye atıyor, sorun nedir acaba?
Özel olarak ilgilenirsen çok sevinirim, bu hatalar yüzünden dandik dandik messengerler kullanıyorum..

bilici149

Üye
beyler tamamen ücretsizmi bu program ?

duvar00

Üye
tskler cok aradım ama sonunda bulabıldım

--------------- Ekleme ---------------

dake schon

genc_azad

genc_azad

Üye
Emegine sagLlk kardesim. YaLnlz bi sorunum var yardlmcl oLursanlz sevinirim. Turkcell internet paketim var ama bu msn programlnl y¨¹kledim kuLLanamlyorum baglanmiyo yani.. Vodafone internet paketiyle direk baglaniyordu ama turkcellden baglanmiyo napmam lazim? Simdiden t$kLer..

turhallı_60

Üye
eyv baba :D daa .. benim telefon dakka başı günelleme yapıyo yha :D bu programın üstüne 10 tane daha msn kurdum. şu an pc deki msn plus gibi bi cizgi var logoda :D

cancanakınakın

Üye
kardeş turkcell de kaç kontör gidiyor denedin mi

Üst Alt