windows live messenger 1.1.8161 + mail+spaces (türkçe versiyonu)

Sponsorlu Bağlantılar

EverBlue

EverBlue

Üye
Arkadaşlar karşı tarafa mesaj yollayamayanlar için söölüyorum telefonun dilini ingilizce yapın ööle mesaj gönderebilirsiniz.Bende vardı sildim bu programı bu muhabbetten

yeniRAKI

yeniRAKI

Üye
bi sorum olcak wireless ile kullanabilirmiyiz

forumu okudum baglaniyormus tesekkurler arkadaslar

ustaca22

Üye
fazla söze ne hacet
eline sağlık

asikar_60

Üye
Emege Tesekkurler

nakliyat

Üye
bence çok hastalık bir program mesaj yazamayınca neye yararkı adamlar boşuna çıkarmışlar ya insan bir kontrol eder

cengur

cengur

Üye
bu programın mesaj gönderememe olayını kim çözecek

ben makinanın dilini ing. yaptım ve program mesaj göndermeye basladı ama ben cihazımı türkçe kullnamak istiyorum bu sorun yüzünden programı silicem makinadan
bilenlerden birisi çözsun ne olur su programın sorununu

birmot

birmot

Üye
teşekkürler n95 8gb ta sorunsuz çalışıyor ellerine sağlık.

qrhun919

qrhun919

Üye
çok saol kardeşim ama insallah su sonraki sürümünde karsıdakı yazmadan yazamama sorunu olmaz paylasım içinde tekraar tşk

memolim83

memolim83

Üye
teşekkkür bende bir alt sürümü vardı degiştirdim

tekrar düzeltiyorum bendekinin aynısıymış çok yavaş bu program

HeartOfGold

Üye
teşekkür

rahim25

Üye
slm arkadaşlar msn değil sanki 9000 lü hattı aramış gibi kontür yiyor türkcellin zehir zıkkımı olsun 1 dakikada 100 kontür bitti inşallah burunlarından pilte pilte gelir yazıklar olsun

yengec1974

Üye
elerine sağlık kardeşim

f_apan

Üye
ellerine sağlık

tayfunthuzak

Üye
teşekkürler

similes

similes

Üye
teşekkürler bro :) program N73 de sorunsuz çalışlıyor ama bilmeniz gereken gerçek şey malesef telefon diliniz türkçe iken siz bişi gönderemiyorsunuz sadece karşı tarafa yazarsa ona cvp yazabiliyorsunuz ama telefon dilinizi ingilizce yapın sorun kalkıyor normal windovs live messenger dilediğini yapabilirsin :)

toprakumit

toprakumit

Üye
Abi bu ne ya wifi de bağlanıyorum. Ne mesaj alıyo nede msj gönderiyo.... Kişiye iletemedi dio tekrar gönder dio.... Bunu düzeltebilecekmisin :pro:

--------------- Ekleme ---------------

bence çok hastalık bir program mesaj yazamayınca neye yararkı adamlar boşuna çıkarmışlar ya insan bir kontrol eder

Kardeş Teli ingilizce yap o zaman mesaj atabiliyorsun. Bak bende senin yazdıklarını yazmıştım fakat teli ingilizce yaptığımda konuşmaya başladık. Bide dosya paylaşımı var, Denedikte yazıyoruz. Güzel program eline sağlık ferhattunc :pro:

memolim83

memolim83

Üye
arkadaşlar telefon dilini ingilizce yaparsanız sorun çözülüoooooooooooooo, ben de bi kaç sayfa önce yok olmaz öle şey falan yazmıştım ama oluyomuş süpperrrr :)))

buda eski sürüm gibi ileti gönderilemedi yazıyor . sorunun operatörle bi sorunu yok. ben wilan dan bağlanıyorum yine gönderilemiyor. share online yüklenemiyor belki ondan olabilir bide ingilizceyi deneyelim

--------------- Ekleme ---------------

evet arkadaşlar ingilizce de karşı tarafa ileti gidiyor denedim şahsen bilginize
:oke:

leiche

leiche

Emekli Yönetici
teşekkür dostum eline sağlık

keylog

Üye
cok saol emegine saglık....

Üst Alt