windows live messenger 1.1.8161 + mail+spaces (türkçe versiyonu)

Sponsorlu Bağlantılar

serhatcan16

Üye
arkadaşlar emeğinize sağlık. ama ben bir türlü yükleyemedim dosyaları yüklerken verilen sırayı takip etsem de her defasında önce temel paketi yükleyin uyarısı alıyorum. yardımlarınızı beklemekteyim

abuzer381991

abuzer381991

Üye
Wi fi libir telefonum olsa bu programdan vazgeçmezdim güzel paylasım...

xlegend

xlegend

Üye
Karsı Taraf ıletı Yazmadan Bızım Yazamadıgımız Problem Duzeldı Artık Ben N95 Kullanıyorum Yenı Versıyon A Yukselttım Msn Dekı Problem De Ortadan Kalktı

serserim_hkar

Üye
d900 u calıstırırmı acaba ???

ademm2

ademm2

Üye
teşekkürler dostum

alemburda

alemburda

Üye
10 numara paylaşım olmuş :oke: sagol

luupuus

luupuus

Üye
ShareOnline_MSN_Localised_S6030 isimli doya bozuk galiba temel dosyayı yükleyin diyo

mgas19

mgas19

Üye
Arkadaşım emegine saglık teşekkür ediyorum ama bi sorun var tarif edildigi gibi yükledim messanger e giriş yapmak istiyorum ama (Baglantı kuruluyor lütfen bekleyin) diyor.Baya bi bekliyorum sonunda (Oturum açma başarısız)(Hesabınıza erişilirken bir sorun oluştu.Lütfen daha sonra tekrar deneyin)diyor.belki yirmi kez denedim sonuç aynı. Bu arada tel N95. Yardımcı olursanız sevinirim.

luupuus

luupuus

Üye
arkadaşım bi cevap yaz lütfen:sn::@:nono:

a6y6y6a

Üye
teşekkür ettim ve sorular içinde yazayım bari zaten senden bağlantı için bağlanti tipi soruyor hangisini istersen onunla girersin wifi bağlantısı olan yerde youtubeye girip video seyretmek n95 için güzel

murathan16

Üye
emeğine sağlık harikasın

askim822

askim822

Üye
Saol Hocam Deneyeceğim.

kenan0622

Üye
tnks

sedobey

Üye
teşekkürler. arkadaşlar karşı taraf yazmadan yazamıyorsanız eğer bi ses kaydı göndermeyi deneyin bende bu şekilde çalışıyor. ses gittikten sona yazmayada izin veriyo

aytac_ferhat

Üye
saol kardeşim çok güzel

sovalye42

Üye
saol

--------------- Ekleme ---------------

saol

YARBAY219

Üye
thanks

JachaL