windows live messenger 1.1.8161 + mail+spaces (türkçe versiyonu)

Sponsorlu Bağlantılar

orhankapci

Üye
teşekkürler

rauforbay

Üye
hoca ellerine sağlık program n95te sorunsuz çalışıo ama oturum açamıorm hata verio sürekli
vodafone dan btün ayarları aldm hala hata verio neden olabilir

aslanii

Üye
teşekkürler

osqurx

osqurx

Üye
teşekkürler emeğe saygı

ercanuckan

Üye
sağol emeğine sağlık

Th3King

Th3King

Üye
ShareOnline_MSN_Localised kabul etmiyor önce temel paketi yükleyin dior en son denedim hemde

_CHeSTeR_

Üye
Eline sağLık kardeşim wırelessLe biLe bağLanıo N95 te denedim sorunsuz açtı dosya gönderme resim değiştirme vs herşey var ..

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
Kardeş çook sağol !!!

toprakumit

toprakumit

Üye
buda eski sürüm gibi ileti gönderilemedi yazıyor . sorunun operatörle bi sorunu yok. ben wilan dan bağlanıyorum yine gönderilemiyor. share online yüklenemiyor belki ondan olabilir bide ingilizceyi deneyelim

--------------- Ekleme ---------------

evet arkadaşlar ingilizce de karşı tarafa ileti gidiyor denedim şahsen bilginize
:oke:

Canım kardeşim eğer ingilizce yapacaksam telefonu neden türkçe sürüm yazıyor ;) Buda bi fikir değilmi:) Ama yinede görmüş olduğum en güsel msn programlardan 1.tanesi....

________________________________________Maxicep Ailesinden Sevgiler!!!!

Xacah

Xacah

Üye
:( guzel bir program fakat yazildigi gibi olmadi az once N95 8gb telefona yukledim bilinmeyen dosya diye tanimladi yardimci olursaniz sevinirim...

sagarmata

Üye
teşekkürler arkadaşlar ama denedim kuramadım nedenini bilmiyorum.

--------------- Ekleme ---------------

ellerine sağlık arkadaşım

lockedme

lockedme

Üye
ya bu wındows lıve messenger de kullanıcı adı sıfresını gırmeye yer bıle yok..her tarafını taradım :( nsl ıs bu ya

alicavus

Üye
bu konuyu birtürlü aşamadınız çalışmıyor işte uzatmayın sadece online olabiliyoruz okadar biri bize yazmadıgı sürece sadece onlineyiz yazamıyruz saçmalıgın önde gideni yokmu söyle adam gibi çalışan bir msn programı yaww yeter bu milletin msnden çektigi

swec

Üye
teşekkürler deneyelim bakalım

fukoaslan

Üye
s.a abıcım ya nolur n70 de calısıormu bu program soleyın lutfen

ufuk676767

Üye
cok tesekkurler kardesım ama kac kontur yiyo bu bır bılgı koysan daha ıyı olcak cok saol

swec

Üye
s.a abıcım ya nolur n70 de calısıormu bu program soleyın lutfen

bu linkte hangi cihazları desteklediği var ama ben n70 göremiyorum maalesef...:deal:

• Beğen
Tepkiler: fukoaslan

begonya

Üye
merhaba msn programı gayet güzel ben nokiadan bakmıştım zaten ama Türkiye için Turkcell den servis verdiğinden indirme seçeneği yoktu gayet iyi olmuş. Öncelikle ben Wi-fiden bağlanıyorum ve karşı taraf yazmadan yazamama gibi bi sorunla karşılaşmadım. benim sorum şu bu programı ilk kullandığımda msnde kullandığım resmim kişisel iletim telefonuma aynen geldi ve kimle konuşma başlattıysam onun da resmi altta çıktı. ama bu sadece 1 kere oldu daha sonra online olduğumda telden bir türlü ne konuştuğum kişilerin resimlerini ne de benim resim ve kişisel iletimi senkronize etmiyo nedenini biliyormusun. bu arada bilgisayarda kişisel iletim ve resmim oturum açılan heryerde aynı olsun şeklinde işaretli.

lionn38

lionn38

Üye
kardeş eline koluna sağlık bu programı ne kadar aradıdığımı tahmin edemezsin. Telefonu son güncellememden sonra eskisi çalışmıyordu. Bu çok harika çalışıyor. Bazı önemli eksiklikleride gidermişler.

Üst Alt