windows live messenger 1.1.8161 + mail+spaces (türkçe versiyonu)

Sponsorlu Bağlantılar

nakliyat

Üye
supersın kardeş sagol

dadastuncay

Üye
çok Tşk Ederim Paylaşım Için
Fakat ücretlendirmeyi Daha Ucuza Kapatamazmıyız

tornado77

Üye
Arkadaşlar Program çok Güzel Paylaşım Için De çok Teşekkür Ederim Ama Msn Problemli Karşıdaki Size Yazmadan Kesinlikle Siz Yazamıyorsunuz. Lütfen Bu Konuyla Ilgilenirseniz çok Sevinirim

Nenmorin

Nenmorin

Üye
hazır olarak hotmail adresini koymuşlar.. sen adres kısmına e mail adresini tam gir şifreni yaz çalışır..
benimde msn çalışıyor..:oke:

Yaptım ama olmuyor neyse bidaha denicez artık bu karşındaki yazmadan sen de yazamıyomuşsun o iş ne iş ya ben hiç dikkat etmedim öyle bi problem olucağını znnetmiorm biraz daha karıştırırsan bulursn ? (üssteki arkadşn msj'ı için söylüorm..)

playmusic

playmusic

Üye
Telefon dilini ingilizce yapınca hiçbir sorun kalmıyor TEŞEKKÜRLER

kardeş denedım haklısın tebrikler ve yardımın ıcın tesekkurler gazet guzel bı deneme ve sonuc pozitif hatta dosya resım ve ses kaydıda gonderebılıyorsun telefonun dılını ıngılızce yapınca ben denedım ve gayet guzel calısıyor ama malesef bu telefonu kullanmak ıcın az bı seyde olsa ıngılızcenız olmalı

ben telefonu artık ıngılızce kullanıyorum artı bıde frıng yukledım frıng ıle msn ıle konusmada yapabılıyorsunuz ınternet uzerınden bedava bılgılendıreyım dedım

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bende bu program çalışıyor...Wireless üzerindende çalışıyor...YANLIZ bi problem var çalışan adresin sonu @hotmail.com olunca çalışıyor...Benim msn adresimin sonu @msn.com diye bitiyor ve onu çalıştırmıyorr nedense yardımcı olurmusunuz?

benım msn calısıyor dostum ben sana canlı ornegım benım msn adresım ve gayet guzel calısıyor haberın olsun

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
bende hesap değiştirmiyor S:

samet_5877

Üye
eyw. kardeşim emeğine sağlık... yanlız bu msnde türkcellde veya aveada ücretsiz girebiliyomuyuz..?

yigitcaner

yigitcaner

Üye
kardeş denedım haklısın tebrikler ve yardımın ıcın tesekkurler gazet guzel bı deneme ve sonuc pozitif hatta dosya resım ve ses kaydıda gonderebılıyorsun telefonun dılını ıngılızce yapınca ben denedım ve gayet guzel calısıyor ama malesef bu telefonu kullanmak ıcın az bı seyde olsa ıngılızcenız olmalı

ben telefonu artık ıngılızce kullanıyorum artı bıde frıng yukledım frıng ıle msn ıle konusmada yapabılıyorsunuz ınternet uzerınden bedava bılgılendıreyım dedım

Rica ederim kardeşim.Yardımcı olabildiysem ne mutlu:oke:

baykarizma_61

baykarizma_61

Üye
slm bunun 6260 için olanı varmı

dadastuncay

Üye
kardeş işi bedavaya getirdik msn nin artık 24 saati 1 kontör bendenedim ben de başka bi forumdan budum buyrun ayarlar şimdiden tşk leriniz için ben teşekkür ederim .
ve şimdi sıra geldi 24 saat 1 kontör olması için ayar yapmaya
yapmanız gerekenler
menü ; servisler ;ayarlar;varsay. erişim nokt.; seçenek; yeni erişim noktası; varsayılan ayarları kull.

MSN Turkcell
Bağlantı ismi= MSN Turkcell ( harflerin büyüklük küçüklüklrine dikkat edin.)
Veri Taşıyıcı= GPRS (GPRS yoksa paket veri kalabilir)
Erişim Noktası ismi= internet ( harflerin hepsi küçük)
Kullanıcı ismi =yok
Şifre sorma= hayır
şifre kısmına dokunmayın.
doğrulama= normal Ana Sayfa= yok

çıkmadan seçenek;gelişmiş ayarlar
telefonun IP adresi= otomatik
Yakın kopya port no= 0 diğerlerine dokunmadan çıkıyoruz.

MSN Telsim
Bağlantı ismi=MSN Telsim
Veri taşıcısı= GPRS
Erişim nokt. ismi= telsim
kullanıcı ismi=yok
şifre sorma=hayır
doğrulama=normal
Ana sayfa=yok
Telefonun ıp adresi= otomatik ( bu ayar ojinalde böyledir değiştirmeyin)
Yakın kopya port no=0 ( bu ayar ojinalde böyledir değiştirmeyin)

MSN Avea

Bağlantı ismi=MSN Avea
Veri taşıcısı= GPRS
Erişim nokt. ismi= internet
kullanıcı ismi=yok
şifre sorma=hayır
doğrulama=normal
Ana sayfa=yok
Telefonun ıp adresi= otomatik ( bu ayar ojinalde böyledir değiştirmeyin)
Yakın kopya port no=0 ( bu ayar ojinalde böyledir değiştirmeyin)

saygılar..

hayrettingülnaz

Üye
kadreş sağolasın çok güzel bir program atmışsın eline sağlık

adsl_burak56

Üye
arkadaşlar bu 3250 de çalışırmı bide bu messenger ayarları warmış bilen varsa yazbilirmi az kontor gitmesi için

herkezisyan

Üye
kanka süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tşkkkkk

strange_xxl

strange_xxl

Üye
tskler kardeşim emeğine sağlık

durduorhan

Üye
Teşekkürler

qrhun919

qrhun919

Üye
denedim saolasın

bybalikk

Üye
eline sağlık

oneblood

Üye
arkadaşım ilk olarak paylaşımın için tesekkür ederim ben nokia E65 kullanıyorum ama orada belirttiğin enson yüklenecek olan share online dosyasını yükleyemiyorum "yüklenemiyor önce temel paketi yükleyin" hatası veriyor.Belirttiğin dosyaları sölediğin sırada yükledim ama yinede olmuyor.Yardımcı olursan sewinirim...

exxor

Üye
adres ve şifreyi nereye yazıyoruz?? bulamadım:(

feti46

Üye
teşekkürler

Üst Alt