Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
windows live messenger 1.1.8161 + mail+spaces (türkçe versiyonu)
Sponsorlu Bağlantılar
solmyr67
Üye
hacı saol
ilker.meltem
Üye
ben kullanıyordum çok güzel ama agile mesenger ın türkçesi çıkmış onu bi deneyin ben ona hayran kaldım onu kullanıyorum şu an.
hafrix
Üye
vallah arkadaşlar ben o kadar msn programı indirdim ama bunun kadar güzelini bulamadım ama gel görki başkası sana mesaj yazmadan sen başkasına yazamıyorsun ama telefonu ingilizce yaptığın zaman o sorun ortadan kalkıyor. yani ben çözüm olarak bunu buldum programda emeği geçen arkadaşlara başarılar diler teşekür ederim.
daksy
Üye
saol kardes ama iletiyi vodafonede gondermiyo
delidoluyum
Üye
benim N95 var ve bu messenger cok güzel calisiyor sayenizde tsk ederim
arap25cm
Üye
sisx nası yüklenir?
camokacamoka
Üye
arkadasım sagolda ben mesaj yazamıyorum gondermıyo ?
nondada
Üye
kardeş
şifre ne
zx6r
Üye
bunun aynısını ben wermiştim
arhez
Üye
Çoooooooookkkkkkk tşklerrrrr,elinize sağlıkkk
oomegaak
Üye
tebrikler
umut555
Üye
teşekkrler kardeş hayatda başarılar
Nenmorin
Üye
arkadaşlar bende bu program çalışıyor...Wireless üzerindende çalışıyor...YANLIZ bi problem var çalışan adresin sonu @hotmail.com olunca çalışıyor...Benim msn adresimin sonu @msn.com diye bitiyor ve onu çalıştırmıyorr nedense yardımcı olurmusunuz?
kosovali75
Üye
eline saglık ama ben 6630 da çalıştırmadım bozuk dosya falan diyor bi yardım erin
arkadaşlar bende bu program çalışıyor...Wireless üzerindende çalışıyor...YANLIZ bi problem var çalışan adresin sonu @hotmail.com olunca çalışıyor...Benim msn adresimin sonu @msn.com diye bitiyor ve onu çalıştırmıyorr nedense yardımcı olurmusunuz?