İpucu Windows Bridge ile Android Uygulamalarını W10 Mobile'a Kurma (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
IpOverUsb dosyasını yükleyin arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: sinan430

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Twitter uygulamasının orijinali landscape mod desteklemiyor. Ama Android uygulamasını yükledim sonuç olumlu:kop:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS, zaakaan ve ogzhnoTr
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Twitter uygulamasının orijinali landscape mod desteklemiyor. Ama Android uygulamasını yükledim sonuç olumlu:kop:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sistem tepsisi sıkıntı be :D

laplace06

laplace06

Üye
Arkadaşlar teli sıfırladım bir uygulama yükledim, ancak başka bir uygulama yüklerken geliştirici ayarlarına giriş yapamadım sorun ne acaba l920

trepcan

trepcan

Üye
Arkadaşlar teli sıfırladım bir uygulama yükledim, ancak başka bir uygulama yüklerken geliştirici ayarlarına giriş yapamadım sorun ne acaba l920
WP8 SDK Tools Lite kur sonrasında Windows Phone Devoloper registeration uygulamasında bağlantıyı kes. Tabi telefon bağlıyken. sonrasında telefondan tekrar geliştirici seçeneklerine girmek istediğinde açılacak ve bildirimlere gelen yanıp sönme sorunu da ortadan kalkacak.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
l525 destekliyormu bu özelliği

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
wp uygulamaları gibi :) zaten bu android uygulamasını wp uygulamasına ceviriyor

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
yok kendi içinde dönüşüm yapıyor android api leriyle windows apilerini eşleyip aynı işlmeleri yapması sağlanıyor bu yüzden bazı uygulamalarda küçük hatalar var çünkü şuan tüm android apileri desteklenmiyor :)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
yok kendi içinde dönüşüm yapıyor android api leriyle windows apilerini eşleyip aynı işlmeleri yapması sağlanıyor bu yüzden bazı uygulamalarda küçük hatalar var çünkü şuan tüm android apileri desteklenmiyor :)
Ben son kullanıcıyım apiler beni bağlamaz :D

Üst Alt