Windows 8 Logo Tasarım Yarışması| Kazanan ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows 8 Logo Tasarım Yarışması| Kazanan ?
Bu basit usül yarışmayla ilk defa karşılaştık açıkcası hediyesiz bir yarışma oldu ama olsun güzel oldu oylama konusunu kabul ettik madem kutlamasınıda açalım fakat mümkünse konu içinde gereksiz muhabbetler dönmesin oylama konusundaki gibi.

Katılımcılara başarılar dilerim hepside güzel olmuş.
Yarışmalarda ilk defa farklı bir ortam oluşturdunuz

lolaman 10
Joker 7
Veyseloluğlu 3
majorty 1

Yanlış hesaplama olmadıysa " lolaman 10 " puanla başarılı çıktı tebrik ediyorum kendisini ve diğer arkadaşları.

Bende tamda sonuçları açıklayacaktım. Bu arada dediğiniz gibi gerçektende ortam cıvımış neyse ben de oy kullanacak olsaydım (yarışmayı ben açtığım için kullanmayayım dedim) joker. e verirdim. bence en iyisini joker yapmıştı. son olarak lolamanın neden kazandığını bende çözemedim ama keyifli bir yarışmaydı

Joker.

Üye

Çok sağol kardeş :

Lolaman artık Ps yüklersin Yeni bilgisayarına

Tebrikler

gevhern

Üye
Yeri bura değil ama biri bana ps linkini atabilirmi biraz yardımcı olursa iyi olur çok lazım acil !

bill_

Üye
Yeri bura değil ama biri bana ps linkini atabilirmi biraz yardımcı olursa iyi olur çok lazım acil !

googleye yazsaydınya kardeş 50 tane link gelirdi

- - - Eklendi - - -

Bu arada tebrikler Loloman

Joker.

Üye
cs5 sürümü kardeş

Artık yetkililer bu harikulade logoyu görürler ve windows 9 da uygularlar artık Tebrikler dostum

lolaman

Üye
Evet beyler konuyu yeni gördüm ve çok şaşırdım hedefim kazanmak değildi ama kazanmışım cs4 yeni bilgisayara yüklermiyim yoksa paintlemi devam ederim bilmiyorum çok mutluyum Anneme Babama selamlarımı yolluyorum sonraki yarışmalarada katılmayı pek planlamıyorum Gençlerin önünü açıyım bu şakaydı kızmayın Teşekkürler ben sizler için varım

Tepkiler: abandonware
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...