win8 guzel iyice otursun kullanicam virtualbox ile kurdum win8 i zaten
magaza hack ****** hack hersey var daha onlari yapacam
magazadaki ucretlileri ucretsiz yapiyor...
Bence suan kullanilabilecek seviyede. İleride iyice oturur , ama ben dayanamafim kurdummagaza hack ****** hack hersey var daha onlari yapacam
magazadaki ucretlileri ucretsiz yapiyor...
İyi güzelde nerden temin(!)edilir bu melet

hay elini öpeyimWindows 8'in yemini ve suyunu verirseniz mükemmeldir. Yemi dokunmatik ekrandır (tablet, ultrabook vs.). Olmasa da olur ama güzelleştirir. Fare ile pek hoş olmuyor doğrusu. Suyu ise internettir. Olmazsa olmazdır. Skydrive, mail, hava durumu, modern arayüz'deki kutucuklar vs. hep internet ister.

valla millet o driver bu driver sorunu var diyor ama dünden beri anasına kadar driver kurdum tamamen sorunsuz. Neredeyse tüm şirketler çoktan windows 8 e hazırlık yapmışlar. Kimse bana driver sorunu var demesin.Ben de w7 nin yanına dual boot için kurayım bari. Bu arada fifa12 ve fifa13 ü oynama ihtimalim varsa ana sistemim olabilirekran kartı driverıyla ilgili sıkıntı yoktur herhalde?
Millet diyorki " yok win8 e driver daha yokmuş , yok çoğu program çalışmıyormuş , yok oyunlar sorun çıkartıyormuş. " seneler önce vistaya geçecekkende aynısını yaptılar. yok neymiş xp deki oyunları açmıyomuşta bilmemneymişte vesaire vesaire. Bunlar pcyi kullanmayı bilmeyen kişiler.İsmail Windows 8'e oyun kurdun mu hiç? oyun performansı nasıl merak ediyorum. Vista'dan Win7 ye geçtiğimde çalışmayan ve ya kasan oyunlar çok rahat açılmaya başlamıştı. Win8'e geçince de aynısı olur mu acaba diyorumBirde şu arayüzün birkaç ekran görüntüsünü çek de bizimle paylaş lütfen
![]()
)minecraft istiyor ekran kartı driverı. Ayrıca pesi kasmadan açmam içinde ekran kartını optimize (ayar) etmem lazım.İsmail pes2013 ekran kartı mı istiyor yaaazaten o ofsayt mantığıyla pesi pc ye bile sokmam. Fifa13, blur falan çalışıyor mu o önemli benim için
![]()