Windows 8 Harika

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Windows 8 Harika
Arkadaşlar hangi özelliğini söylesem , ne desem hiç bilmiyorum. Kuruluma başladığımdan beri azım açık daha hala bile şaşırtmaya devam ediyor beni. Adamlar düşünülebilecek her ama herşeyi en detayına kadar düşünmüşler. İletiler kısmından msn hesabımın dışında facebook hesabımı ekledim direk arkadaşlarım ekrana geldi (tarayıcı üzerinden değil windows arayüzü üzerinden ) ordan sohbet ediyorum arkadaşlarımla. Diyelim bu arkadaşımı kenara alayım şurdan bi video izleyeyim diyorum tutup sürüklüyorum kenara sütun şeklinde geçiyor bi yandan youtubedan video izliyorum (tarayıcıdan değil windows arayüzünün üzerinden ) . Youtube , facebook , twitter , bing maç sonuçları , hava durumu , haritalar, beni en ama en çok şaşırtan şey WEBCAM ve daha bakamadığım çok daha fazla şey direk windowsun üzerinde gömülü şekilde arayüzde mevcut. Tarayıcıyla en ufak işim olmuyor (maxicep ve diğer sitelere girmek dışında :) )

Mesela youtube dan video izliyorum eğer tarayıcıdan izlemek istiyorsam youtube tuşuna basıyorum anında hiçbir kasma donma bişey olmadan en hızlı ve mükemmel efektle direk tarayıcıya geçiyor manyak manyak manyak ötesi birşey.

Ve en önemli yere geldim. HİÇKİMSE WİNDOWS 8 İN RELEASE SÜRÜMÜNÜ KULLANIP "Amaaan buda aynısı işte" DEMESİN BÖYLE BİR HATAYA DÜŞMEYİN , RELEASE SÜRÜMÜNDE BUNUN TIRNAĞI YOKTU ONUDA KULLANDIM.

Eklenen özellikler , herşeyin elinin altında olması LIVE TILE (canlı kutucuklar) devamlı herşeyin gözünüzün önünde durmasına yarıyor ve bu özellik lumia 920de de var. Bence mükemmel ötesininde ötesi olmuş windows bu sefer beni çok karıştırdı.

emin olun en ufak performans sorunu yok. Google chrome , internet explorer ve daha bir çok firma kendini windows 8 in arayüzüne göre hazırlamış çoktan. Ayarlarını , windows 8 e göre yapabiliyor (yandan açılan çubuk, değişen başlat çubuğu ve sistemi ). Size diyorumki windows 8 i kurun windows 7 size 70 lerden kalma eski püskü koltuk gibi hatta şöyle söyleyeyim xp gibi eski bişey gelecek. Şuanda hiçbirşey beni win7 ye döndüremez. Resmen pc hayatım değişti manyak bişey oldu herkese ama herkese mutlaka tavsiye ediyorum. Süper mükemmel birşey. cidden inanılmaz denecek derecede güzel. Herşey içinde ya bunedir böyle :aha: :aha: :aha: :D :yuru

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Ağzımın suyu aktııı :( :aha: nasıl anlatış öyleee + :tşk: PC yok bende olaydıı hemen anında kurardım vallaha :eller:

MrExpert

MrExpert

Üye
Win8 güzel ancak Hala bazı donanımların driverlerı win8 için portlanmadı...

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Ağzımın suyu aktııı :( :aha: nasıl anlatış öyleee + :tşk: PC yok bende olaydıı hemen anında kurardım vallaha :eller:
Rica ederimde , daha anlatsam bitmez sayfalar dolar taşar. Ah internet hızım yüksek olacak , heryerin videosunu çekerdim hala bile ağzım açık böyle hız yok böyle özellik yok , şuana kadar dünyadaki bütün sistemleri bi kenara bırakın win8 i bi kenara. ben hayatımda ilkkez bukadar şaşırdım. Anlatsam bitmez bitmeeeez :aha:

- - - Eklendi - - -

Win8 güzel ancak Hala bazı donanımların driverlerı win8 için portlanmadı...
evet portlanmadı fakat portlanacağı kesin birşey. Ben yinede buna rağmen yükledim ve en ufak pişmanlığım yok. iyiki yüklemişim hatta beklediğim süreye acıyorum.

bu arada mesela bana bi ekran kartı birde WEBCAM yazılımı lazımdı ama webcam direk win8 de gömülü halde. En çok buna şaşırdım yemin ediyorum yok böyle bişey ya :oha:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
walla merak ettim haaa hemen bakıyım videosunu bulur izlerim + güle güle kullanın :) :tebessüm:

Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye
Evet gayet güzel.

Bilgisayarıma kurdum ve "bu ne lan" dedim. "bu muymuş windows 8 dedikleri" dedim. "derhal windows 7'ye dönüş yapacağım" dedim. Ama windows 7 dvd'im birinde emanet olduğu için 1 hafta windows 8 kullandım. Daha sonra win7'ye dönüş yaptığımda, sudan çıkmış balığa döndüm desem yeridir.

- - - Eklendi - - -

Süper bir sistem gerçekten.

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
walla merak ettim haaa hemen bakıyım videosunu bulur izlerim + güle güle kullanın :) :tebessüm:
valla videosunda bukadar ayrıntılı anlatmaz. ben kaçtane izledim ama video ile asla gerçeği anlaşılmıyor. Mesela youtubedan android oyun videoları izliyorum berbat diyorum ama yükleyip oynayınca çok şey değişiyor aynı buna benziyor bu.

- - - Eklendi - - -

Evet gayet güzel.

Bilgisayarıma kurdum ve "bu ne lan" dedim. "bu muymuş windows 8 dedikleri" dedim. "derhal windows 7'ye dönüş yapacağım" dedim. Ama windows 7 dvd'im birinde emanet olduğu için 1 hafta windows 8 kullandım. Daha sonra win7'ye dönüş yaptığımda, sudan çıkmış balığa döndüm desem yeridir.

- - - Eklendi - - -

Süper bir sistem gerçekten.
Bu nedemek şimdi anlamadım :hmmm

avantis

avantis

Üye
Arayüz berbat.

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Konu kitlensin lütfen :locked:

Arayüz berbat nedemek oluyor ???? Yapma Allah aşkına yapma bunu....

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar , şuanda yeni keşfediyorum, tıpkı ios gibi tıpkı android gibi kendi mağazası var . Oyun indirebiliyorsunuz program indirebiliyorsunuz , müzik indirme programları felan hertürlü herşey var cidden hem pc hem mobil sistem gibi karışık birşey ama mü-kem-mel. Başka bişey demiyorum.

Kerim.

Kerim.

Üye

Konu kitlensin lütfen :locked:

Arayüz berbat nedemek oluyor ???? Yapma Allah aşkına yapma bunu....

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar , şuanda yeni keşfediyorum, tıpkı ios gibi tıpkı android gibi kendi mağazası var . Oyun indirebiliyorsunuz program indirebiliyorsunuz , müzik indirme programları felan hertürlü herşey var cidden hem pc hem mobil sistem gibi karışık birşey ama mü-kem-mel. Başka bişey demiyorum.
narket disindan bi sey yukleniyo deme?

otostopçu

otostopçu

Üye

tamam windowsphone u çekemiyorsunuz anladık ama windows a bunu yaptırtmam. Metro (medern style) ui dünya üzerindeki en stabil, entegrasyonu üst sev.yelerde olan bir arayüz ne yapsalardı jelly bean arayüzümü koysalardı...

• Beğen
Tepkiler: HacKLess
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Bende Cok Begendim .. Ama Yaza Kadar Yuklemem .. Driver, Program Uyumluluklarinda Bazen Sorun Cikabiliyor ..

Ve Hatalarida Mevcut .. Onlar Yaza Kadar Giderilir .. Bende Yazin Mis Gibi Kurarim .. =]

Türe

Türe

Üye
Ulan ismail ove ove bitiremedin la sunu :D

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Ulan ismail ove ove bitiremedin la sunu :D
olum öyle böyle diyil ya anlattıklarım daha başlık sayılacak kadar kısacık bişey. Hala daha hala bile şaşırdığım kaçtane özellik öğreniyorum bi bilsen...

Türe

Türe

Üye
Tek tek yaz belki bilmedigim vardir :)

Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye
Kardeş güzel manasında dedim ben :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
8 güzel dedim dedim inanmadınız bak noldu şimdi

DDorlion

DDorlion

Üye
ben halen xp :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt