cukuleaks
Üye
Windows 8 Harika
Arkadaşlar hangi özelliğini söylesem , ne desem hiç bilmiyorum. Kuruluma başladığımdan beri azım açık daha hala bile şaşırtmaya devam ediyor beni. Adamlar düşünülebilecek her ama herşeyi en detayına kadar düşünmüşler. İletiler kısmından msn hesabımın dışında facebook hesabımı ekledim direk arkadaşlarım ekrana geldi (tarayıcı üzerinden değil windows arayüzü üzerinden ) ordan sohbet ediyorum arkadaşlarımla. Diyelim bu arkadaşımı kenara alayım şurdan bi video izleyeyim diyorum tutup sürüklüyorum kenara sütun şeklinde geçiyor bi yandan youtubedan video izliyorum (tarayıcıdan değil windows arayüzünün üzerinden ) . Youtube , facebook , twitter , bing maç sonuçları , hava durumu , haritalar, beni en ama en çok şaşırtan şey WEBCAM ve daha bakamadığım çok daha fazla şey direk windowsun üzerinde gömülü şekilde arayüzde mevcut. Tarayıcıyla en ufak işim olmuyor (maxicep ve diğer sitelere girmek dışında
)
Mesela youtube dan video izliyorum eğer tarayıcıdan izlemek istiyorsam youtube tuşuna basıyorum anında hiçbir kasma donma bişey olmadan en hızlı ve mükemmel efektle direk tarayıcıya geçiyor manyak manyak manyak ötesi birşey.
Ve en önemli yere geldim. HİÇKİMSE WİNDOWS 8 İN RELEASE SÜRÜMÜNÜ KULLANIP "Amaaan buda aynısı işte" DEMESİN BÖYLE BİR HATAYA DÜŞMEYİN , RELEASE SÜRÜMÜNDE BUNUN TIRNAĞI YOKTU ONUDA KULLANDIM.
Eklenen özellikler , herşeyin elinin altında olması LIVE TILE (canlı kutucuklar) devamlı herşeyin gözünüzün önünde durmasına yarıyor ve bu özellik lumia 920de de var. Bence mükemmel ötesininde ötesi olmuş windows bu sefer beni çok karıştırdı.
emin olun en ufak performans sorunu yok. Google chrome , internet explorer ve daha bir çok firma kendini windows 8 in arayüzüne göre hazırlamış çoktan. Ayarlarını , windows 8 e göre yapabiliyor (yandan açılan çubuk, değişen başlat çubuğu ve sistemi ). Size diyorumki windows 8 i kurun windows 7 size 70 lerden kalma eski püskü koltuk gibi hatta şöyle söyleyeyim xp gibi eski bişey gelecek. Şuanda hiçbirşey beni win7 ye döndüremez. Resmen pc hayatım değişti manyak bişey oldu herkese ama herkese mutlaka tavsiye ediyorum. Süper mükemmel birşey. cidden inanılmaz denecek derecede güzel. Herşey içinde ya bunedir böyle

)Mesela youtube dan video izliyorum eğer tarayıcıdan izlemek istiyorsam youtube tuşuna basıyorum anında hiçbir kasma donma bişey olmadan en hızlı ve mükemmel efektle direk tarayıcıya geçiyor manyak manyak manyak ötesi birşey.
Ve en önemli yere geldim. HİÇKİMSE WİNDOWS 8 İN RELEASE SÜRÜMÜNÜ KULLANIP "Amaaan buda aynısı işte" DEMESİN BÖYLE BİR HATAYA DÜŞMEYİN , RELEASE SÜRÜMÜNDE BUNUN TIRNAĞI YOKTU ONUDA KULLANDIM.
Eklenen özellikler , herşeyin elinin altında olması LIVE TILE (canlı kutucuklar) devamlı herşeyin gözünüzün önünde durmasına yarıyor ve bu özellik lumia 920de de var. Bence mükemmel ötesininde ötesi olmuş windows bu sefer beni çok karıştırdı.
emin olun en ufak performans sorunu yok. Google chrome , internet explorer ve daha bir çok firma kendini windows 8 in arayüzüne göre hazırlamış çoktan. Ayarlarını , windows 8 e göre yapabiliyor (yandan açılan çubuk, değişen başlat çubuğu ve sistemi ). Size diyorumki windows 8 i kurun windows 7 size 70 lerden kalma eski püskü koltuk gibi hatta şöyle söyleyeyim xp gibi eski bişey gelecek. Şuanda hiçbirşey beni win7 ye döndüremez. Resmen pc hayatım değişti manyak bişey oldu herkese ama herkese mutlaka tavsiye ediyorum. Süper mükemmel birşey. cidden inanılmaz denecek derecede güzel. Herşey içinde ya bunedir böyle

PC yok bende olaydıı hemen anında kurardım vallaha