Windows 8 Harika

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serinaga

serinaga

Üye
Kim ne derse desin ağa, windows 8 kaçınılmaz

furkan5800

furkan5800

Üye
win8 guzel iyice otursun kullanicam virtualbox ile kurdum win8 i zaten

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
win8 guzel iyice otursun kullanicam virtualbox ile kurdum win8 i zaten

Bence suan kullanilabilecek seviyede. İleride iyice oturur , ama ben dayanamafim kurdum :D magaza hack ****** hack hersey var daha onlari yapacam :ehe magazadaki ucretlileri ucretsiz yapiyor...

Esendağlı

Esendağlı

Üye

Bence suan kullanilabilecek seviyede. İleride iyice oturur , ama ben dayanamafim kurdum :D magaza hack ****** hack hersey var daha onlari yapacam :ehe magazadaki ucretlileri ucretsiz yapiyor...

İyi güzelde nerden temin(!)edilir bu melet

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Ben de w7 nin yanına dual boot için kurayım bari. Bu arada fifa12 ve fifa13 ü oynama ihtimalim varsa ana sistemim olabilir :) ekran kartı driverıyla ilgili sıkıntı yoktur herhalde?

Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye
Windows 8'in yemini ve suyunu verirseniz mükemmeldir. Yemi dokunmatik ekrandır (tablet, ultrabook vs.). Olmasa da olur ama güzelleştirir. Fare ile pek hoş olmuyor doğrusu. Suyu ise internettir. Olmazsa olmazdır. Skydrive, mail, hava durumu, modern arayüz'deki kutucuklar vs. hep internet ister.

• Beğen
Tepkiler: HacKLess
yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
Abi okurken kendimden geçtim yaa bende istiyorum bende bende bende:) bi pcmiz olmadı ki vay anasını yaa

• Beğen

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Windows 8'in yemini ve suyunu verirseniz mükemmeldir. Yemi dokunmatik ekrandır (tablet, ultrabook vs.). Olmasa da olur ama güzelleştirir. Fare ile pek hoş olmuyor doğrusu. Suyu ise internettir. Olmazsa olmazdır. Skydrive, mail, hava durumu, modern arayüz'deki kutucuklar vs. hep internet ister.
hay elini öpeyim :)

- - - Eklendi - - -

Ben de w7 nin yanına dual boot için kurayım bari. Bu arada fifa12 ve fifa13 ü oynama ihtimalim varsa ana sistemim olabilir :) ekran kartı driverıyla ilgili sıkıntı yoktur herhalde?
valla millet o driver bu driver sorunu var diyor ama dünden beri anasına kadar driver kurdum tamamen sorunsuz. Neredeyse tüm şirketler çoktan windows 8 e hazırlık yapmışlar. Kimse bana driver sorunu var demesin.

(şuan pes 2013 oynuyorum)

SheFy

SheFy

Üye
Gecen hafta win8 pro 64bit kurdum.w8 beta 32bit vardi mecburen biostan attim. format oldu yani. w8 gayet guzel pc nin dugmesine basiyorum 5-6 sn sonra w8 in kilit ekrani aciliyor

Uruloki

Uruloki

Üye
Normal arayuzun icine etmisler ama o kadar berbat pencere kenarı mı olur arkadaş yuh dedim ayrıca cok sorunlu bir sistem hatta google a windows 8 yazinca hemen terrible disaster gibi uzayan listeye sahip öneriler çıkıyor

avantis

avantis

Üye
Aynısını ben yazınca etmediklerini bırakmadılar.

COJR3

COJR3

Üye
İsmail Windows 8'e oyun kurdun mu hiç? oyun performansı nasıl merak ediyorum. Vista'dan Win7 ye geçtiğimde çalışmayan ve ya kasan oyunlar çok rahat açılmaya başlamıştı. Win8'e geçince de aynısı olur mu acaba diyorum :) Birde şu arayüzün birkaç ekran görüntüsünü çek de bizimle paylaş lütfen :)

• Beğen
MrExpert

MrExpert

Üye
:ehe:naughty:

xxynsdark

xxynsdark

Üye
win 8 enterprise 64 kurdum pc nin hic pover tuşuna basmiyorum fişi takica 4 sniyede açılıyo mütiş

• Beğen

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
İsmail Windows 8'e oyun kurdun mu hiç? oyun performansı nasıl merak ediyorum. Vista'dan Win7 ye geçtiğimde çalışmayan ve ya kasan oyunlar çok rahat açılmaya başlamıştı. Win8'e geçince de aynısı olur mu acaba diyorum :) Birde şu arayüzün birkaç ekran görüntüsünü çek de bizimle paylaş lütfen :)
Millet diyorki " yok win8 e driver daha yokmuş , yok çoğu program çalışmıyormuş , yok oyunlar sorun çıkartıyormuş. " seneler önce vistaya geçecekkende aynısını yaptılar. yok neymiş xp deki oyunları açmıyomuşta bilmemneymişte vesaire vesaire. Bunlar pcyi kullanmayı bilmeyen kişiler.

Olaya gelelim. pes 2013 + mass effect3 + minecraft kurdum çatır çatır oynuyorum. Oyun performansı win7 ye göre çok çok güzel sebebi şu. Win7 de grafikte 45 fpslerde arada donmayla oynadığım pes 2013 ü win8 de grafik ve vsync açıkken 50 fps ve üstü hemde hiçbir takılma girmeden oynuyorum win7 den çok daha güzel.

sistem hızına gelirsek. ya o tablet arayüzündeyken birden masaüstüne veya tarayıcıya geçişi yokmu ya. O hıza ve efekte bitiyorum hacı ölüyorum. Win 7 de pcmin hızlı olması için tüm efektleri+ aşağıdaki saydam çubuğun saydamlığını bile kapatıyordum, win8de hepsi açık hiçbirşey yok

Driverlara gelirsek. Ati radeon hd 4500 ekran kartı driverı yazdım , hangi işletim dedi win8 64 bit seçtim indirdim kurdum çatır çatır çalışıyor. Hatta ve hatta internetten arayıp tarayıp zar zor bulduğum webcam yazılımını bile aramama gerek yok çünkü win 8in kendi arayüzünde direk olarak webcam var. buna çok şaşırdım.

bi ara pcnin videosunu çekecem ozaman konu açarım. şuan için sistemde hiçbirhata veya eksiklik yok. hangi programı kurduysam hepsi win8 arayüzüne çoktan güncelleme getirmiş , devamlı program indiriyorum bütün şirketler win8 e göre çıkarmış zaten programları vesaire .... hiçbir uyumsuzluk sorunu yok. Win7 de ne yapıyorsanız bundada aynısı (daha bile fazlası :oke:)

Bakın bi yandan sohbet ederken bi yandan işlerimi hallediyorum mesela :

• Beğen
Tepkiler: COJR3 ve ia.phlvn
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
İsmail pes2013 ekran kartı mı istiyor yaaa :D zaten o ofsayt mantığıyla pesi pc ye bile sokmam. Fifa13, blur falan çalışıyor mu o önemli benim için :hmmm

.Murat.

.Murat.

Üye
8-9 tane pc,ye win8 kurdum en küçük sorunla karşılaşmadım kimi üst düzey donanım kimi düşük donanım
hiç farketmiyor hepsinde takır takır çalışıyor ve hiç bir pc,ye sonradan driver kurulumu yapmadım
tüm driverleri kendinde var kurulum bittikten sonra kullanıma hazır hale geliyor
vistadan ağzı yanan microsoft bu kez süper işletim sistemi sunmuş ortaya
herkese tavsiyemdir
donanımı iyi olmayanlar dert etmesin win7 deki gibi yüksek donanıma ihtiyac duymuyor

• Beğen

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
İsmail pes2013 ekran kartı mı istiyor yaaa :D zaten o ofsayt mantığıyla pesi pc ye bile sokmam. Fifa13, blur falan çalışıyor mu o önemli benim için :hmmm
minecraft istiyor ekran kartı driverı. Ayrıca pesi kasmadan açmam içinde ekran kartını optimize (ayar) etmem lazım.

Pesin offside mantığında hiçbirşey yok aksine mükemmel. Sadece çok çok çok ufak insan hataları eklenmiş ve çokda güzel ve heyecanlı olmuş :D

Ya ben nediyorum açar diyorum kaçtane oyun yükledim açıyor bişey olmaz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt