Windows 8-8.1 Kullanıcılar Kulübü ( İpuçları - Soru(n)lar ve Çözümler - Sohbet )

ozakin70

Üye

İsletim sistemini ssd varken hdd ye kurmak sacmalik
Neyse tekrar sifirlayin ve hatta silip tekrar olusturun formatida ssd ye atin

Uhops

Üye
Win7 pişmanlıktır...

Tepkiler: -Börteçine-

Uhops

Üye

Win7ye boyle diyorsan xp ile vista hesaba bile alinmaz

ben kaç sene vistadan ne çektim... yaklaışık olarak 4 yıl falan vista kullandım. hayatımın hatasını yapmışım o zaman xp cdsı yoktu ve formatı bılmıyordum

ozakin70

Üye

ben kaç sene vistadan ne çektim... yaklaışık olarak 4 yıl falan vista kullandım. hayatımın hatasını yapmışım o zaman xp cdsı yoktu ve formatı bılmıyordum

ben yeni laptop almıştım baktım vista 1 hafta dayanmadım yeni çıktığı sıralardı hemen xpye çevirdim win7 çıkınca hemen ona geçtim gerçektende windowsun yüz karası bi işletim sistemiydi

OozyStaw

Üye
bende kullanıyorum listeye alabilirsin ve gayette memnunum ben win 7 kullanmadım hiç windows xp den windows 8 e atladım pişman değilim

ozakin70

Üye
biraz öyle oldu hatta 1 saat önce Mint ve Ubuntuyu denedim şimdi bilgisayara 3 sistemide kuracağım
Aslında ubuntu neysede mint i yükleme sanal olarak dene bence bosuna ugrasma diye soyluyorum
Millet hayırlı olsun Win8.1 yayınlandı hemen deneyin

Arkadasim benimde adimi yaz benim ilk bilgisayarim windows 95di gencler ayik olun abiniz baska pc aldik xp kullandim sonra vista kullanmadan baska pc toplama yaptirdik win7 yukluydu 8 yukledim tas gibi oldu.

Beni de ekleyin bu konuyu görmemiştim

ismail

Üye
Yazın beni de pro 64 bit

Tepkiler: Invoke

Invoke

Üye
Anaa kulüp varmış Beni de yazın -qarapapaq- Win8 Pro 64bit Win7 professional 64bit Dual boot takılıyom @İsmail sen yazmasan görmeyecem konuyu =P

Invoke

Üye
Sen aldın mı ssd?

Konu Sahibi
tamamdır liste güncellendi

Tepkiler: -Börteçine- ve Invoke