bende kullanıyordum ani bir sorun nedenıyle win7 yüklemek zorunda kaldım
- - - Eklendi - - -
win7 formatı atarken hem ssd'yi hemde hdd biçimlendirdim ve ahcıyı İde moduna alıp formatı attım. win7yı hdd içine kurdum bunların hepsini dün akşam yaptım bu sabah laptobu açarken windows onarılıyor kişisel bilgiler falan bişeler çıkktı ve üstte mavi win8 amblemı vardı. otomatık onarım falan dedı nasıl oldu şaşırdım. win8 ile ilgili hiç bişey brakmamıstım pc de ama gene geldi
ben kaç sene vistadan ne çektim... yaklaışık olarak 4 yıl falan vista kullandım. hayatımın hatasını yapmışım o zaman xp cdsı yoktu ve formatı bılmıyordum
ben kaç sene vistadan ne çektim... yaklaışık olarak 4 yıl falan vista kullandım. hayatımın hatasını yapmışım o zaman xp cdsı yoktu ve formatı bılmıyordum
ben yeni laptop almıştım baktım vista 1 hafta dayanmadım yeni çıktığı sıralardı hemen xpye çevirdim win7 çıkınca hemen ona geçtim gerçektende windowsun yüz karası bi işletim sistemiydi
Arkadasim benimde adimi yaz benim ilk bilgisayarim windows 95di gencler ayik olun abiniz baska pc aldik xp kullandim sonra vista kullanmadan baska pc toplama yaptirdik win7 yukluydu 8 yukledim tas gibi oldu.