windows 8.1 ekran kartı sorumu çözümü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
şu şekilde yeniden başlatınca açılmaz oluyor :( :( :(

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
sistem 32 bit mi

• Beğen
Tepkiler: incebey38
Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye

bu linki tıkla uygun işletim sistemini seçtikten onra adımları izleyerek indirebilirsin

• Beğen
incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
İndridm Birtane Driver Gördü Ama Yeniden Başlatana Kadar Yeniden Başlatınca Açılmaz OLuyor

incibey

incibey

Üye
Windows 7 ye geç sonra tekrar W8 format at
8.1 atma 8 den sonra güncelle

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
aynı sorun bendede vardı fırınlama denen bir işlemle hallettim youtubede vardi, garantisi varsa yapma sorun donanımsal ekran kartının değişmesi gerekli

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
kardeş tamirciye verdim formar atacak tekrar deneyecek uğraşacak ekran kartının değişmesi felan gerekmez inşallah win 7 de çalışıyordu olmaz ise win 7 kullanıyım fırınlama dediğin işlem nasıl yapılıyor yazılımsal bir işlemmi ?

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
kardeş tamirciye verdim formar atacak tekrar deneyecek uğraşacak ekran kartının değişmesi felan gerekmez inşallah win 7 de çalışıyordu olmaz ise win 7 kullanıyım fırınlama dediğin işlem nasıl yapılıyor yazılımsal bir işlemmi ?
Ekran kartını önceden ısıtılmış bir fırına atıyorsun nar gibi kızarıyor sonra soğuması için bekliyorsun geri takıyorsun. CİDDİYİM!!!. Ayrıntılı bilgi için youtubea ekran kartı fırınlama diye arattır.

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387 ve incebey38
incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
Ekran kartını önceden ısıtılmış bir fırına atıyorsun nar gibi kızarıyor sonra soğuması için bekliyorsun geri takıyorsun. CİDDİYİM!!!. Ayrıntılı bilgi için youtubea ekran kartı fırınlama diye arattır.
izledim videolarını ama gerek kalmaz inşallah tamirciye göndrrdim

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
Win 7 Döndermil Tamirci Sorunsuz Çalışmakta Sıkıntı Win 8 De Tamircide Atmış win 8 Aynı Sorunu Göstermiş O Yüzden Win 7 Kullanacağım Konu Kilit :locked::locked:

• Beğen
Tepkiler: Enpatsu Shakugan
incibey

incibey

Üye
Orjinal W7 ye Döndü demi ***** yok

• Beğen
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Hadi geçmiş olsun

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt