Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu linki tıkla uygun işletim sistemini seçtikten onra adımları izleyerek indirebilirsin
incebey38
Üye
Konu Sahibi
İndridm Birtane Driver Gördü Ama Yeniden Başlatana Kadar Yeniden Başlatınca Açılmaz OLuyor
incibey
Üye
Windows 7 ye geç sonra tekrar W8 format at
8.1 atma 8 den sonra güncelle
ÇaRşI 2387
Üye
aynı sorun bendede vardı fırınlama denen bir işlemle hallettim youtubede vardi, garantisi varsa yapma sorun donanımsal ekran kartının değişmesi gerekli
incebey38
Üye
Konu Sahibi
kardeş tamirciye verdim formar atacak tekrar deneyecek uğraşacak ekran kartının değişmesi felan gerekmez inşallah win 7 de çalışıyordu olmaz ise win 7 kullanıyım fırınlama dediğin işlem nasıl yapılıyor yazılımsal bir işlemmi ?
kardeş tamirciye verdim formar atacak tekrar deneyecek uğraşacak ekran kartının değişmesi felan gerekmez inşallah win 7 de çalışıyordu olmaz ise win 7 kullanıyım fırınlama dediğin işlem nasıl yapılıyor yazılımsal bir işlemmi ?
Ekran kartını önceden ısıtılmış bir fırına atıyorsun nar gibi kızarıyor sonra soğuması için bekliyorsun geri takıyorsun. CİDDİYİM!!!. Ayrıntılı bilgi için youtubea ekran kartı fırınlama diye arattır.
Ekran kartını önceden ısıtılmış bir fırına atıyorsun nar gibi kızarıyor sonra soğuması için bekliyorsun geri takıyorsun. CİDDİYİM!!!. Ayrıntılı bilgi için youtubea ekran kartı fırınlama diye arattır.