Haber Windows 8.1 Bugün Sunuluyor

Sponsorlu Bağlantılar

ozakin70

ozakin70

Üye
yav bu güncelleme build 9600 lereymiş bende build 9200 yüklü alamıyorum güncellemeyi build 9600e geçmek içinde format şart kim uğraşacak şimdi okadar şeyle format kolay 5dk lık iş de proğramları tekrar yükleyip düzene sokması mesele

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
yav bu güncelleme build 9600 lereymiş bende build 9200 yüklü alamıyorum güncellemeyi build 9600e geçmek içinde format şart kim uğraşacak şimdi okadar şeyle format kolay 5dk lık iş de proğramları tekrar yükleyip düzene sokması mesele

Windows 8 için son kararlı sürüm build 9200 8.1 için ise build 9600.

ozakin70

ozakin70

Üye

ErSin9006

Üye
bu ne ya sabaha kaçadar pc açık durdu son yarımsaattir uyumluluk denetleniyor diyor yüzde 58 de kaldı internetim çok hızlı sistemim zaten win8di

Uhops

Uhops

Üye
Ben güncelleştirmeleri denetledim güncelleme yok dedi?

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Uhops

Uhops

Üye
istisna97

istisna97

Üye
Windows 8 lisanslı ise indirdigimiz gibi direk kurucakmi format gerekecekmi içindeki dosyalar silinecekmi pcnin

0MG90

0MG90

Üye
İnternete düşmüşmüdür win 8.1? İndirerek yükleyebiliyor muyuz?

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Windows 8 lisanslı ise indirdigimiz gibi direk kurucakmi format gerekecekmi içindeki dosyalar silinecekmi pcnin

Hayır dosyalar silinmez, indirdikten sonra güncellemeye başlıyor.

İnternete düşmüşmüdür win 8.1? İndirerek yükleyebiliyor muyuz?

1 ay önce MSDN yani final sürümü yayınlandı zaten. Dün yüklenen iso dosyaları ile farkı yoktur. Dün tarihli olanlar da düşer zaten.

0MG90

0MG90

Üye
Hayır dosyalar silinmez, indirdikten sonra güncellemeye başlıyor.

1 ay önce MSDN yani final sürümü yayınlandı zaten. Dün yüklenen iso dosyaları ile farkı yoktur. Dün tarihli olanlar da düşer zaten.
Biraz önce baktım 8.1 Preview sürümü var o tam sürümü mü acaba?

Uhops

Uhops

Üye
@ANIL Sen kullandın mı 8.1?

istisna97

istisna97

Üye
Zamundada buldum final surumunu

Takipçi Satın Al

Üst Alt