Haber Windows 8.1 Bugün Sunuluyor

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Windows 8.1 Bugün Sunuluyor
Yazılım devi Microsoft, yeni Windows 8.1 güncellemesini bugün itibari ile yayınlıyor. Daha önce Blue olarak bilinen Windows 8.1, şu andaWindows 8 işletim sistemi kullanıcıları için ücretsiz olarak sunulacak. Geçtiğimiz sene Ekim ayında Windows 8‘i sunan Microsoft, ilk büyük güncellemesini yayınlıyor.

Yeni güncelleme ile bir çok yeni özellik gelecek. Ancak en önemlilerinden bir tanesi de Microsoft’un Windows 8 ile birlikte kaldırdığı Başlat Çubuğu’nun tekrar geri gelmesi olacak. Diğer önemli özellikler ise daha fazla özelleştirme seçeneği, Internet Explorer 11, daha başarılı SkyDriveentegrasyonu, yeni uygulamalar, iyileştirme ve geliştirmeler olarak sayılabilir.

Fiyat açısından bakacak olursak eğer, Windows 8 kullanıcıları ücretsiz olarak yükleyebilecek, ancak daha önce ki Windows sürümünde olanlar ya da yeni alacaklar, Standart versiyon için 120$, Pro versiyon için de 200$gibi bir bedeli gözden çıkartmaları gerekecek.

Şimdilik Windows 8 kullanıcıları için sunulurken, diğer kullanıcılar iseWindows 8.1“i yarın itibari ile satın alabilecekler. Ayrıca Windows 8 için güncelleme olsa da diğer kullanıcılar, Windows 8.1‘i satın alıp kurabilecekler, bu kullanıcılar için Windows 8 gerekli olmayacak.

Windows 8.1 bugün sunuluyor

• Beğen
Tepkiler: GDDR5

Buğra

Buğra

Admin
Sende final sürümü mu vardi :hmmm
Arada hiz olarak vs gozle gorulur fark varsa bende yukleyecegim

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
şuan verildimi

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Sende final sürümü mu vardi :hmmm
Arada hiz olarak vs gozle gorulur fark varsa bende yukleyecegim

Ben yüklemedim. İnternette mevcut. Geliştiriciler için önceden yayınlanıyor fnal sürümü. MSDN olarak geçer. Bize yarın gelecek resmi olarak. İlk olarak bugün ABD'de öğlen 12'de yayınlanacak.

Uhops

Uhops

Üye
Bunu yüklediğimiz zaman reboot ister mi?
Verilmemiş ama genede güncelleştirmeleri denemekte fayda var :D:D bu konu sayesinde bozuluk sandığım wi-fi ayarlarımı düzelttim :tşk: :D Artık wi-fi'a bağlanabliyorum: )

enterneoll

enterneoll

Üye
bir işe yaramaz sadece ie'ye ve senkronizasyon işleriyle uğraşmışlar ben hala win7 diyorum ne kadar yeniliği sevsemde win8 hayal kırıklığı

Uhops

Uhops

Üye
bir işe yaramaz sadece ie'ye ve senkronizasyon işleriyle uğraşmışlar ben hala win7 diyorum ne kadar yeniliği sevsemde win8 hayal kırıklığı
:nono:Windows7 göre çok daha hızlı bir sistem.:oke:

enterneoll

enterneoll

Üye
:nono:Windows7 göre çok daha hızlı bir sistem.:oke:
ben pek fark hissedemedim bilgisayarımın özellikleri iyiydi ve lisanslı olarak geçtim şu 35 tl olduğu sıralar hiç bir fark yok ve modern (metro) ui hiç hoş değil

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Metro arayüzünde daha fazla kişiselleştirilmeye yer verilmiş. Bir kaç yeni uygulama gelecek.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Gelsin bakalım umarım formatlık bir durum olmaz.

• Beğen
Tepkiler: ANIL
Uhops

Uhops

Üye
İster tabi. Aylık updatelerde bile istiyor. Neden bu kadar taktın :D
Yeniden başlatmaya tıkladığım zaman tekrar açılmıyor pc 5-6 defa reset atıp sistem geri yükleme yapıyorum öyle açılıyor.

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
8.1 için resmi facebook uygulaması sunulmuş.

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi

Invoke

Invoke

Üye
Reboot istemiz olur mu =P @Anti-Okul
Çok ciddi fark var 7 ile 8 arasında, açılış süresi bile çok net değişiklik gösteriyor, windowsun en başarılı sürümüdür win8 O.o :D @enterneoll

0MG90

0MG90

Üye
Win8 e geçsem mi bilemiyorum valla 7 ye alıştım

Üst Alt