yav bu güncelleme build 9600 lereymiş bende build 9200 yüklü alamıyorum güncellemeyi build 9600e geçmek içinde format şart kim uğraşacak şimdi okadar şeyle format kolay 5dk lık iş de proğramları tekrar yükleyip düzene sokması mesele
bende dh forumun yalancısıyım peki nerde o zaman güncelleme orjinal win8pro yüklüWindows 8 için son kararlı sürüm build 9200 8.1 için ise build 9600.
Ben güncelleştirmeleri denetledim güncelleme yok dedi?
Lisanslı değil ama fu.ll sürümOrjinal lisanslı Windows 8 mi? Diğer türlü gelmez...

Ha buldu, KB2883201 mi ismi? 16,6mb?
Lisanslı değil ama fu.ll sürüm![]()
boşuna heycanlanmışımOlmaz. Windows store üzerinden geliyor. 3 gb boyutu. Iso halinde indirip format atmak gerekiyor.
Şimdilik W8 kullancaz o zaman.boşuna heycanlanmışımŞimdilik W8 kullancaz o zaman.
Windows Storeden nasıl indirebilirim?Malesef farklı yollar ile lisanslanan sürümlere güncelleme gelmiyor. Baştan 8.1 kurup farklı yollar ile lisanslamak lazım.
Windows Storeden nasıl indirebilirim?
Windows 8 lisanslı ise indirdigimiz gibi direk kurucakmi format gerekecekmi içindeki dosyalar silinecekmi pcnin
İnternete düşmüşmüdür win 8.1? İndirerek yükleyebiliyor muyuz?
Biraz önce baktım 8.1 Preview sürümü var o tam sürümü mü acaba?Hayır dosyalar silinmez, indirdikten sonra güncellemeye başlıyor.
1 ay önce MSDN yani final sürümü yayınlandı zaten. Dün yüklenen iso dosyaları ile farkı yoktur. Dün tarihli olanlar da düşer zaten.
Biraz önce baktım 8.1 Preview sürümü var o tam sürümü mü acaba?
Bende bir bakayımZamundada buldum final surumunu