Mert045 Üye tokart' Alıntı: kards ck tskkrlr ck sl Genişletmek için tıkla ... Ünlü harfleri yazmayı unutmuşsun
polat212 Üye arkadaşım açıp kapattım ama benim telefonun c bölümündeki private boş klasöru ben olusturuyum dedim olmuyor ----------Eklendi @ 17:17:46 ---------- Yazıldı @ 17:14:26 ---------- hack lı olmayan telefonlarda c/private dosyası boş mu gözüküyor
arkadaşım açıp kapattım ama benim telefonun c bölümündeki private boş klasöru ben olusturuyum dedim olmuyor ----------Eklendi @ 17:17:46 ---------- Yazıldı @ 17:14:26 ---------- hack lı olmayan telefonlarda c/private dosyası boş mu gözüküyor
66virus66 Üye read only diye bir seçenek yok ----------Eklendi @ 22:57:08 ---------- Yazıldı @ 22:43:29 ---------- read only diye bir seçenek yok
read only diye bir seçenek yok ----------Eklendi @ 22:57:08 ---------- Yazıldı @ 22:43:29 ---------- read only diye bir seçenek yok
jachagkall Üye ​deniyorum.. aktivasyonu olmuyo malesef tamam trial devam etme çıkmıyo ama activate yazısı çıkıyo sonuç olarak.
​deniyorum.. aktivasyonu olmuyo malesef tamam trial devam etme çıkmıyo ama activate yazısı çıkıyo sonuç olarak.
__HassaN__ Üye 66virus66' Alıntı: read only diye bir seçenek yok ----------Eklendi @ 22:57:08 ---------- Yazıldı @ 22:43:29 ---------- read only diye bir seçenek yok Genişletmek için tıkla ... Arkadaşlar uygulamayı kurduktan sonra bir kere çalıştırın. Daha sonra arkadaşın dediği yolda private klasöründeki dosyayı 'read only' yani 'salt okunur' yapın olacak hadi kolay gelsin
66virus66' Alıntı: read only diye bir seçenek yok ----------Eklendi @ 22:57:08 ---------- Yazıldı @ 22:43:29 ---------- read only diye bir seçenek yok Genişletmek için tıkla ... Arkadaşlar uygulamayı kurduktan sonra bir kere çalıştırın. Daha sonra arkadaşın dediği yolda private klasöründeki dosyayı 'read only' yani 'salt okunur' yapın olacak hadi kolay gelsin