vlknsncr
Üye
Dünyada ilk maxicepte N 5530 v40 TR orjinal sadece hackli + orange + tsunami + vodafone ev ekranı
Eski sürüm olan v32 hackli kullanıyordum, v40 versiyonunu yükleyince bazı programları sertifika sorunu nedeniyle telefonuma kuramıyordum.
Bende 2 gün internette aradım ama hack yapmanın tek yolu fwyi düzenlemek oldugunu gördüm.
5530 kullanıcısı az oldugundan kimse v40 hack yapmamıştı.
Kolları sıvadım ve dün akşam hackli v40 tr orjinal cfw yi kullanıp herşeyin yolunda gittigini gördüm.Artık tük programları kurup orjinalliginden öden vermeden makiyamın tadını çıkartmaya başladım.
Ekte vodafone + tsunami + oraTsu olan tek proram ev ekranıda var onuda sorunsuz kullanıyorum.
Dilerseniz kurulumdan sonra onuda yükleyip kullanabilirsiniz.
-Programı jaf kurulumu ile yapacaksınız formda kurulumu güzel anlatan arkadaşlarda var.
-windows 7 de kurulum yaptım, win 7 kullananlara hitaben söylüyorum.
-İstediginiz Programları istediginiz yere kurun hiç bir kısıtlama yok.
-Orjinal v40 gerçekte güzel hiç kasmadı, menü hızları ideal
-Garantiden korkan arkadaşlarda rahatça yükleyebirlir.
Kolay gelsin.
Cfw faketi -RM 504
3 ü bir ev ekranları
Bende 2 gün internette aradım ama hack yapmanın tek yolu fwyi düzenlemek oldugunu gördüm.
5530 kullanıcısı az oldugundan kimse v40 hack yapmamıştı.
Kolları sıvadım ve dün akşam hackli v40 tr orjinal cfw yi kullanıp herşeyin yolunda gittigini gördüm.Artık tük programları kurup orjinalliginden öden vermeden makiyamın tadını çıkartmaya başladım.
Ekte vodafone + tsunami + oraTsu olan tek proram ev ekranıda var onuda sorunsuz kullanıyorum.
Dilerseniz kurulumdan sonra onuda yükleyip kullanabilirsiniz.
-Programı jaf kurulumu ile yapacaksınız formda kurulumu güzel anlatan arkadaşlarda var.
-windows 7 de kurulum yaptım, win 7 kullananlara hitaben söylüyorum.
-İstediginiz Programları istediginiz yere kurun hiç bir kısıtlama yok.
-Orjinal v40 gerçekte güzel hiç kasmadı, menü hızları ideal
-Garantiden korkan arkadaşlarda rahatça yükleyebirlir.
Kolay gelsin.
Cfw faketi -RM 504
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
3 ü bir ev ekranları
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız