Dünyada ilk maxicepte N 5530 v40 TR orjinal sadece hackli + orange + tsunami + vodafone ev ekranı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vlknsncr

vlknsncr

Üye
    Konu Sahibi
Dünyada ilk maxicepte N 5530 v40 TR orjinal sadece hackli + orange + tsunami + vodafone ev ekranı
Eski sürüm olan v32 hackli kullanıyordum, v40 versiyonunu yükleyince bazı programları sertifika sorunu nedeniyle telefonuma kuramıyordum.
Bende 2 gün internette aradım ama hack yapmanın tek yolu fwyi düzenlemek oldugunu gördüm.
5530 kullanıcısı az oldugundan kimse v40 hack yapmamıştı.

Kolları sıvadım ve dün akşam hackli v40 tr orjinal cfw yi kullanıp herşeyin yolunda gittigini gördüm.Artık tük programları kurup orjinalliginden öden vermeden makiyamın tadını çıkartmaya başladım.

Ekte vodafone + tsunami + oraTsu olan tek proram ev ekranıda var onuda sorunsuz kullanıyorum.
Dilerseniz kurulumdan sonra onuda yükleyip kullanabilirsiniz.

-Programı jaf kurulumu ile yapacaksınız formda kurulumu güzel anlatan arkadaşlarda var.
-windows 7 de kurulum yaptım, win 7 kullananlara hitaben söylüyorum.
-İstediginiz Programları istediginiz yere kurun hiç bir kısıtlama yok.
-Orjinal v40 gerçekte güzel hiç kasmadı, menü hızları ideal
-Garantiden korkan arkadaşlarda rahatça yükleyebirlir.

Kolay gelsin.

Cfw faketi -RM 504

3 ü bir ev ekranları

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'

haqanguven

haqanguven

Üye
süper paylaşım eline sağlık

ibos46

Üye
bende v40 yükledim v32 den cıktım şimdiyse geri v32 ye dönüş yapmak icin her yolu denedim fakat bütün cabalarım boşa sarf oldu.. yanlış versiyon indirmişim v40 ingilizce var bu v40 bire bir prjinal türkcesini nasıl ekleyebilirim yha

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
5530 kullanıcıları çok sevinecek.

berqer22

Üye
Arkadaşlar bunu ben de yapmak istiyorum. Bir yol gösterebilecek olan var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt